MP1 with Sanear

Discussion in 'Codecs, External Players' started by SINCowboy, April 3, 2019.

  1. SINCowboy

    SINCowboy Portal Member

    Joined:
    September 3, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I am having difficulty getting MP1 working with the Sanear audio renderer. Sanear works on my system as I can render/play files with it perfectly in both GraphStudio Next (LAV audio connected to the latest dev build of Sanear) and with MPC-HC's internal Sanear but when I try to use it with MP1 the file doesn't play and I get an unable to play/ AVC codec error. Unfortunately I am away from both of my HTPC's and I can't remember the error in the log exactly but it seems MP1 has trouble building the graph with Sanear as the audio renderer. Does anyone have Sanear working with Mediaportal?



    BTW, I'm running Vista SP2 and LAV filters (74.1) with MP 1.21
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!