MPDisplay++ - v0.8.0.x (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

lisag

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi, I am running MediaPortal 1.2.3 and MPDisplay 0.8.0.1 with the mpdplugin 0.8.0.2 update.

    MPDisplay is running fine, but every now and then when I close MediaPortal there is a crash report behind it (please see attached screen grabs).

    Also, I am changing the skins to work best with a small 800 x 480 display, viewed from across the room.
    I can't seem to get text align to center, it will only align to the left or right,
    I use this code:

    <entry name="TextAlign">Center</entry>

    But it just aligns to the left.

    Any ideas?

    thanks

    lisa
     

    Attachments

    Wondermusic

    Extension Developer
  • Premium Supporter
  • September 7, 2009
    1,113
    274
    Wuppertal
    Germany Germany
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #12
    I can't seem to get text align to center, it will only align to the left or right,
    I use this code:

    <entry name="TextAlign">Center</entry>

    But it just aligns to the left.
    Do you have scrolling enabled in this labels? If yes, turn it off if possible.
    This is not working in this version, but it's coming with v0.9... :)

    Cheers,
    Richy
     
    Last edited:

    lisag

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    I can't seem to get text align to center, it will only align to the left or right,
    I use this code:

    <entry name="TextAlign">Center</entry>

    But it just aligns to the left.
    Do you have scrolling enabled in this labels? If yes, turn it off if possible.
    This is not working in this version, but it's coming with v0.9... :)

    Cheers,
    Richy
    That works, great, thanks! (y)
     

    Herr der 4 Ringe

    New Member
    January 4, 2012
    3
    0
    Austria Austria
    Hi,

    i also made the update 0.8.0.2 yesterday. Looks veeery good, no error boxes.
    Very good job! Thank you very much!

    Cheers Andi
     

    Wondermusic

    Extension Developer
  • Premium Supporter
  • September 7, 2009
    1,113
    274
    Wuppertal
    Germany Germany
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #15
    Update
    A new version of the StreamedMP Mod of diskeeper is out...
    Link on first Posting updated.

    Have much fun with it... :)
     
    Last edited:

    powermarcel10

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 30, 2010
    2,839
    898
    32
    Groningen
    Netherlands Netherlands
    Hi guys,

    I was wondering if there is allready a solution for the problem that the plugin crashes after a resume from sleep.. It happend very much but not always.. Don't know why it does in some cases and in some others not..

    Any idea?
     

    lisag

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Is the crashing a known issue? I have recently done a clean install of Windows 7 and Media Portal 1.2.3.0 and MP Display seems to crash a lot more now :(

    Does it run stable in MediaPortal 1.3.0?

    Many thanks

    lisa
     

    Wondermusic

    Extension Developer
  • Premium Supporter
  • September 7, 2009
    1,113
    274
    Wuppertal
    Germany Germany
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #18
    Are you running MPD++ v0.8.0.1 or 0.8.0.2?
    Can you provide us some logfiles?

    Cheers,
    Richy
     

    lisag

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Are you running MPD++ v0.8.0.1 or 0.8.0.2?
    Can you provide us some logfiles?

    Cheers,
    Richy
    Thanks for the reply - I have installed the 0.8.0.2 patch and I include the log files that I found under Program Data / MPDisplay++
     

    hapklaar

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 15, 2008
    24
    0
    Groningen
    Netherlands Netherlands
    I've reported this crashing problem a couple of times, but never really got any feedback. Please let me know if you need more info or more logfiles. I'll be happy to supply them.

    It also seems MPDisplay takes a lot more resources as in CPU load when used with MP1.3.0. Not sure if this is a known issue, or just on my system.
     
    Last edited:
    Status
    Not open for further replies.

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Similar threads



    Top Bottom