MPE installer empty

Discussion in 'Installation, configuration support' started by biohazardxxx, March 24, 2014.

  1. biohazardxxx

    biohazardxxx Portal Pro

    Joined:
    August 5, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +12 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi Guys,

    today after starting by accident the MPE installer twice it did not show up any of my plugins anymore.
    After I updated RadioTime manualy it list's only the RadioTime plugin.
    There is and have no log file like MpeInstaller-Error.log produced :-( So I don't know what to provide. Please let me know!
    No window MP update was done directly in before.
    I'm at MP1.4 at Win 7 x64. For more details the system specs in my profile are up to date.

    Does any one know how to reinitialize the plugin listing?



    Best regads
    Alex
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!