MPTray/Green button don't seem to work

Discussion in 'General Support' started by Jay_UK, May 3, 2010.

  1. Jay_UK
    • Team MediaPortal

    Jay_UK Test Group

    Joined:
    October 6, 2009
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    250
    Occupation:
    Enterprise Architect
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +271 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    MediaPortal Version: MP 1.1 RC2 (with Owlroost's DLL)
    MediaPortal Skin: Blue3 Wide
    Windows Version: W7x64 (fully patched)
    CPU Type: AMD Phenom II X3 705e
    HDD: Samsung 1TB
    Memory: 8GB 1333MHz (6GB Timeshift)
    Motherboard: M4A785TD-M EVO
    Video Card: Integrated ATI HD4200
    Video Card Driver: 10.3
    Sound Card: Integrated
    Sound Card AC3: Integrated
    Sound Card Driver: W7's
    1. TV Card: Hauppuage Nova S/S2
    1. TV Card Type: DVBS/S2
    1. TV Card Driver: W7's
    2. TV Card: Hauppuage Nova S/S2
    2. TV Card Type: DVBS/S2
    2. TV Card Driver: W7's
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: SAF5 (Unlocked)
    MPEG2 Audio Codec: SAF5 (Unlocked)
    h.264 Video Codec: SAF5 (Unlocked)
    Satelite/CableTV Provider: Astra 28.2E
    HTPC Case: Antec
    Cooling: Scythe Ninja Mini (passive), Nocturna case
    Power Supply: Antec
    Remote: Harmony 525
    TV: Samsung LE37B650
    TV - HTPC Connection: HDMI to TV, Optical to Sony AV

    Hi all,

    I have just noticed that the green button on my Harmony 525 doesn't seem to launch MePo RC2 anymore.

    MPTray is running and loads on startup.



    I have my 525 configured as a MCE remote. As far as I can tell most the other buttons seem to work ok.

    Is there any log or anything associated with MPTray to see if its actually receiving the right signal from the remote?

    Thanks,

    J.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. romuz
    • Team MediaPortal

    romuz Retired Team Member

    Joined:
    July 26, 2008
    Messages:
    1,045
    Likes Received:
    125
    Location:
    Moskau
    Ratings:
    +126 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    mptray.log present with other mp client logs on my system. Check yours.
     
  4. Paranoid Delusion
    • Team MediaPortal

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Running Win7 64 with MPTray working fine here, so logs might be good, but does sound like the remote is not putting out the right code if only green button affected, got a mce remote to test against.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!