MPW problem on the web remote....?!?

Discussion in 'OffTopic' started by pshdo, January 13, 2007.

  1. pshdo

    pshdo Portal Pro

    Joined:
    February 5, 2005
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Electrical engeneer
    Location:
    Holbaek, Denmark
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi there....

    Maybe you can explain this to me.... :)
    I installed the WEB interface, and it worked just fine, also it worked fine on a remote internet pc..... all looked as it should.....

    Then i think i restarted the Mediaportal computer, and now i don´t get the remote-control picture on the remote internet computer any longer.....

    I still get the picture on the computers connected to my own lan.....

    All other things still works as the should on the remote internet computer.....

    I can´t figure out what is wrong....

    I have checked the apache server time and time again.....
    - stopped it and started it again.....

    I have seen that the 2 plugins in mediaportal setup is enabled, as they should be.....

    I have checked that port 81 is open on my internet router, and it is..... (offcource)



    Also the remotecontrol-update from MPW i have installed, without any changes......

    So i´m lost now...... :(

    Pleace can you help me...?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. pshdo

    pshdo Portal Pro

    Joined:
    February 5, 2005
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Electrical engeneer
    Location:
    Holbaek, Denmark
    Ratings:
    +0 / 0
    hi again.....

    I have now uninstalled and re-installed the MPW and apache.....

    Ok, so now i cant even get the remote picture when connecting from LAN computers....

    Now it only works on localhost:81

    What can be wrong ??
     
  4. spraycleaner

    spraycleaner Portal Member

    Joined:
    December 25, 2004
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    i can't either!

    but i think it has been a long time ago that worked, it has something to do with the newer versions of MP!

    the MPW hasn't been updated so this function is simply out of order and has been for a while, but if you manage to get it working then please tell me too :)

    my suggestion is, just use it for the simple possibility to remote program to record something in TV....
     
  5. pshdo

    pshdo Portal Pro

    Joined:
    February 5, 2005
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Electrical engeneer
    Location:
    Holbaek, Denmark
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi there...

    Thanks for the answer......:D

    Then it´s perhaps not me (this time) that have done something wrong....;)

    The funny thing is thoug, that when i did install MPW the first time, it worked as it should..... so perhaps it is not that many things that is wrong with the MPW system after all....??
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!