[TV] - Mystique Cabix + CAM - Bucking of TV

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 BETA 1' started by Thor2605, September 20, 2009.

  1. Thor2605
    • Premium Supporter

    Thor2605 MP Donator

    Joined:
    April 2, 2009
    Messages:
    1,640
    Likes Received:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +105 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi,

    Now I tried every codec with every driver, but I hava always the same problem.

    If I instert any CAM (Alphacrypt, GigaBlue or Nagra) in my CI-module the live TV is bucking very often.

    In GlobeTV (KNC1) or MystiqueTV it isn't the case!

    Logs are attached!


     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!