MyTV not working (1 Viewer)

mrmojo666

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 24, 2006
    599
    179
    Turin
    Italy Italy
    Country flag
    SORRY I_LOOP but the problem is not MyTV BUT TECHNOTREND S-1500 , Mytv with pvr150 work very very fine


    Area: Media Portal Program
    MediaPortal Version: 0.2.0.0 RC4 + mediaportal-svn-06-21-2006--01-02.rar
    MediaPortal Skin: MCE
    Windows Version: Windows XP (SP2)
    .NET CLR Version: 2.0.50727
    DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
    Audio Codec: MPA
    Video Codec: MPV
    CPU Type: AMD Athlon 64 3000+
    Memory: 1 GB
    Motherboard: AV8 (VIA K8T800P-8237)
    TV Card Model: Hauppauge PVR150
    TV Card Type: Analog HW
    TV Card Driver: 2.0.35.23258
    TV Card Model: Technotrend S-1500
    TV Card Type: DVB-s
    TV Card Driver: 4.4.10.12
    Video Card Model: Radeon 9600 Series (128 MB)
    Video Card Driver: 8.231.0.0
    Video Card Resolution: 720x576
    Video Render Type: VMR9
    Audio Card Model: Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller
    Audio Card Driver: 5.10.0.5900
    Synopsis:: clean Mp install + mediaportal-svn-06-21-2006--01-02.rar

    autotuning dvb-s channels is more fast, take 30 min

    1. Start MediaPortal, go to MyTV and tune any tv-channel:
    -----Picture is | black
    -----Audio is | none
    -----notes: need 20 sec to enter Mytv-
    2. switch the TV-Channel at least 30 times, or until "no signal" message.
    -----got "no signal" message: | no|
    -----notes:

    all channel switch needs from 5 to 30 seconds-sometime got picture sometimes no,sometimes audio or audio/video stutter, sometimes (after black screen) watch 2 second of previuos channel then picture freeze sometimes no freeze display previous channel- some time have desync a/v - EPG seems don't work.

    i think yesterday with dirty install is more functional....with nvidia codec get color picture and can watch more channels respect to MPV
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M TV Server Preview Window is blank, sounds works Television (MyTV frontend and TV-Server) 3
    C Hauppauge HVR-1265 -- does it work with MP1? MediaPortal 1 Talk 1
    Rob Hexenmeister ITV Player still not working for me OnlineVideos 2
    V Do you have to have a smart tv for it to work? Newcomers Forum 4
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    D Does Schedules Direct work with mp 1.24? General Support 3
    J [solved] Blu-ray disc playback does not work. Bugreports 13
    P MP2: US user, OTA - can NOT get SchedulesDirect plugin to work on MP1 or MP2 --> how do I get OTA schedule? General 5
    ratata [solved] Can't get two virtual IPTV cards to work side by side... General Support 6
    S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    C Importer works super slow My TVSeries 5
    D [solved] Movie artwork download stopped working Submit: Bug Reports 9
    A 1.24.0 CD art grabber not working in Shares view 1.24 Pre Release 17
    RoChess Random GPU crash leads to MePo restart, but works fine afterwards MediaPortal 1 14
    Dark Eyes Updated to Windows 10, now TVServer won't work Installation, configuration support 1
    D [solved] EPG Buddy for MP2 - Does it work? General 5
    D Please help with getting Schedules Direct to work Newcomers Forum 10
    B MP 1.23 First time click TV or Recorded TV fails, 2nd ... it will work General Support 5
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    rsbrux IR has stopped working Remotes 4
    thepahakurki TVDB import not working My TVSeries 3
    Rob Hexenmeister Work arounds for an alternative home screen General Support 3
    A Working server, no video playback on client General 5
    Similar threads

























    Top Bottom