MyVideos - "played" files no longer highlighted (EDIT: Not a bug) (1 Viewer)

Bleazle

Well-Known Member
  • Premium Supporter
  • July 14, 2007
    1,122
    257
    Pukekohe
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #11
    Hi,
    Yeah, it's midnight & bedtime.
    The log needed is mediaportal.log & if exist error.log.

    Regards
    Roy
    Feel free to leave looking at this until tomorrow!! :)

    No error log in either TVServer or MP log files. mediaportal.log is attached

    Regards

    Dave
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    Didn't see anything unusual in your log, other then lots of plugins. If you can you should test without any 3'rd party plugins & see if it makes any different.

    Regards
    Roy
     

    Bleazle

    Well-Known Member
  • Premium Supporter
  • July 14, 2007
    1,122
    257
    Pukekohe
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #13
    Thanks for persisting with this.

    I turned off every plugin (including Pictures, Videos, Music) except for Home and ForTheRecord (which was recording a programme) and done the pause thing again - same results. MP log is attached. I had this problem before installing ForTheRecord (I think it's since I installed MP RC3 but I'm not 100% sure) so I know it isn't that plugin (I only installed it last week).

    Does this log tell you anything new?

    Regards

    Dave
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    Lehmden [Videos] More filename possibility for MyVideos local fanart. Improvement Suggestions 26
    joecrow [solved] DVD won't play properly. General Support 3
    M.Hulot MP plays in Internal Blu-ray-Player-mode always first audio stream not the one I chosen in settings General Support 1
    BrownGhost Mepo/MediaInfo takes 59 secunds to open library and start play :o( General Support 26
    I 1.25.0 Videos in HEVC UHD 2160p don't play good watch/edit Videos 8
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not shuffle Fanart Handler 20
    horned_reaper [solved] No Fanart when playing Fanart Handler 115
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not appear immediately after downloading Fanart Handler 272
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    N Play a TV recording needs a double selection - twice ok on remote Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    Z Error when attempting to play Blu Ray General 1
    Rob Hexenmeister Playing with hyperlinkParameter and List Control indexes General Support 2
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    2BitSculptor MP 1.23.. music stops playing General Support 6
    C Attempt to play DVD locks up MediaPortal watch/edit Videos 0
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
    M After a while Live TV or Recorded TV doesn't play first time General Support 9
    L [solved] MP2 doesnt play anything - player missing? General 1
    badboyxx MP 1.22 final is crashing when jumping forward while playing DVD-Iso watch/edit Videos 26
    Similar threads

























    Top Bottom