MyVideos: Wrong Recording is played

Discussion in '0.2.0.0 Release Candidate 3 Release and CVS Bugs' started by The_Stig, April 6, 2006.

  1. The_Stig
    • Premium Supporter

    The_Stig Retired Team Member

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    288
    Ratings:
    +426 / 5
    Windows Version: WinXP Pro SP2
    CPU Type: AMD Sempron 2300+
    Memory: 512 MB
    Motherboard: MSI 7021
    Motherboard Chipset: VIA KT600
    Motherboard Bios: 3.20
    Video Card: MSI Geforce 5200LE
    Video Card Driver: 84.21
    Sound Card: Onboard
    Sound Card AC3: SPDIF Passthrough
    Sound Card Driver: Realtek
    1. TV Card: PVR 150MCE
    1. TV Card Type: Analog
    1. TV Card Driver: 2.0.30.23074
    Video Codec: Nvidia/FFDShow
    Audio Codec: Nvidia/FFDShow
    Satelite/CableTV Provider: Cable, Ish
    Remote: Medion X10
    TV: Philips CRT
    TV - HTPC Connection: S-Video

    Synopsis:

    MP RC3, SVN from Today. Both fresh installed. When I go to Myvideos and play own recording #1 (Log-Entry: Harald Schmidt), it works fine. Then i stop playing it, go to recording #2 (Tatort) and start playing it. I now see recording #1. This is only buggy with own recordings. .Avis work fine.




    http://mp.pastebin.com/643760
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. The_Stig
    • Premium Supporter

    The_Stig Retired Team Member

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    288
    Ratings:
    +426 / 5
    EDIT: BTW: In WMP and older MP-Versions, all is working fine.
     
  4. The_Stig
    • Premium Supporter

    The_Stig Retired Team Member

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    288
    Ratings:
    +426 / 5
    Another bug i discovered (maybe its connected to this problem?!?):

    When deleting an own recording in myvideos, list gets not updated. Recording is deleted but is still shown in list.

    Log of this behaviour is in http://mp.pastebin.com/645879 (The recording i first played was "Eine schrecklich nette Familie", then i wanted to play "FOCUS Gesundheit", but it again played "Eine schrecklich nette Familie". After that i hit F9 and deleted "Eine schrecklich nette Familie", but it was still in list until i closed MyVideos and opened again.
     
  5. scoop
    • Premium Supporter

    scoop Retired Team Member

    Joined:
    November 14, 2004
    Messages:
    614
    Likes Received:
    7
    Ratings:
    +7 / 0
    Hi,

    The playback problem I can't duplicate - as said on IRC - but I can't delete movies (or recordings) either, whether I do so via "delete movie" or via the File menu.

    Kind regards,
    Michel
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!