[NO BUGREPORT] Help, if someone can resolve Mp crash when turning tv-set off

te3hpurp
Country flag

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 23, 2008
    904
    43
    Rovaniemi
    Home Country
    Finland Finland
    TV-Server Version: 1.02
    MediaPortal Version: 1.02
    MediaPortal Skin: Blue3
    Windows Version: Xp
    CPU Type: Core Duo E8400
    HDD: WD 500Gb
    Memory: 2048 Mb
    Motherboard:
    Video Card: Asus GeForce 8400 GS-G98
    Video Card Driver: 185.xx
    Sound Card: Realtek built-in
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: technotrend S2 3200
    1. TV Card Type: dvb-s(2)
    1. TV Card Driver: Latest
    2. TV Card: Pinnacle 70e
    2. TV Card Type: dvb-t
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: MPV
    MPEG2 Audio Codec: ffdshow
    h.264 Video Codec: Cyberlink 8(dxva:eek:n)
    Satelite/CableTV Provider: Canal Digital
    HTPC Case: Antec(imon display)
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: Technotrend
    TV: Philips plasma 42"
    TV - HTPC Connection:dvi->hdmi


    Well I had Geforce 7300le, and i changed it to GeForce 8400gs-g98 to get hdtv hw acc, and it got it. With cybelink 8 and coreavc(with cuda) both bring nice hdtv into tv.

    Same time i got a problem. If i for example start listen radio, and turn off tv-set. Its okay, but if then turn it back on, MP crashes.

    Is this some known problem that can be solved easily, or could it be worth of making bug report of it.
    I quickly looked log:s and there was something about exception in font rendering....


    regards,

    Okay i got it now. I had to disable NVIDIA Driver Helper service in services list. So it won't produce device lost when noting is attached to display ports.

    regards,
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom