1.11.0 No embedded covers are shown when starting a playlist (1 Viewer)

badboyxx

Portal Pro
June 15, 2012
706
93
Germany Germany
Country flag
I have a problem that in the NowPlaying screen the embedded covers are not shown when I start a playlist. But when I select a single track out of a folder, it is showing the cover. I have the problem only with the playlists.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
ajs [Proposal] Video embedded cover MediaPortal 1 1
horned_reaper [solved] ID3 tag album cover is not displayed Fanart Handler 62
vuego themoviedb.org - Covers downloaded in the wrong language Moving Pictures 8
DHosein 1.25 Upgrade and movie covers/backdrops General Support 9
Don_Ald MKV covers Помощь по MediaPortal 9
G Cover bei Serien Allgemeines Support- und Diskussionsforum 4
tano_grasa Movie cover not showing when starting a movie aMPed 0
F My Films and .nfo grabber don't grab all the covers Newcomers Forum 0
G How best to get cover art for tracks to show up on the Audio Menu (Latest Added, Unplayed)? General 9
HTPCSourcer Forum Advertisement covers menu Online Facilities 1
haaitje Pictures error .net framework MPTagThat 0
KlausWirn [solved] MePo1 Cover und Fanart in .nfo Datei ablegen Allgemeines Supportforum 8
M.Hulot Fragen zu FSK-Angaben/Symbole + Cover-Design-Darstellung Allgemeines Supportforum 9
K Round Cover Plugins & Erweiterungen 7
A Mediaportal Carousal of Movie Covers General 1
F After resume, TV Server connection screen is shown General Support 4
M [fixed] [MP2-831] 12h time format shown in TV Guide with Swedish language settings Submit: Bug Reports 27
R [will not fix] [MP2-832] MP2.2.2 subtitles not shown for WTV files Submit: Bug Reports 7
D media portal 2.2 have movies shown on genre not name General 6
Lehmden [fixed] [MP2-810] Manual schedules recordings not shown in schedule list 2.2 Archive 11
Top Bottom