1.12.0 No initial title tag with WebRadio channels (1 Viewer)

Vasilich

Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 30, 2009
    3,393
    1,170
    Germany, Mayence
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #1
    When i use Radio part of MP1, and select one of stations that are Webradio streams (using built in TVServer WebRadio tuner), then most of the time it shows the Artist (getting it from stream properly), but not Title. After track change both fileds are shown correctly. Tested it on di.fm, RadioTimes, NexusRadio - same behavior.
    Tested on 1.12 and 1.13pre
    Does anyone experience the same bug?
     

    regeszter

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Hungary Hungary
    When i use Radio part of MP1, and select one of stations that are Webradio streams (using built in TVServer WebRadio tuner), then most of the time it shows the Artist (getting it from stream properly), but not Title. After track change both fileds are shown correctly. Tested it on di.fm, RadioTimes, NexusRadio - same behavior.
    Tested on 1.12 and 1.13pre
    Does anyone experience the same bug?
    Sorry. Can you upload a screenshot?
     

    Vasilich

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 30, 2009
    3,393
    1,170
    Germany, Mayence
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #5
    after tune: Title is "di clasic eurodance" - actually channel name (wrong!), artist - "Paul Harrys" (OK)
    upload_2015-11-10_11-59-53.png


    after track change: Artist - "Real McCoy", Title - "Run Away (club attack mix)" . Everything fine
    upload_2015-11-10_12-1-7.png
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M Initial Setup MP2 (On Wndows 10) General 2
    B Ceton infinitv channel are red not green after initial setup General 1
    O [solved] MP2.2.1 TV-Server Configuration wont start after initial installation General 10
    E Hanging on Initializing Directx General Support 6
    Pat Clark TVservice can't seem to initialize HDHomeRun channels Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    FlatEric [solved] 5016: Same position for title and speed-info when forwarding watch/edit Videos 3
    R MP 2.2.3 Search TV program only with the correct begin of show title General 7
    J [fixed] Import issue with alternate movie title matching the name of another movie Submit: Bug Reports 7
    J [fixed] Importer confused on specific movies with the same title, different years and different NFO's Submit: Bug Reports 3
    H [solved] Video database genres, sort titles and collection thumbnails Newcomers Forum 12
    P TV recording not displaying episode titles or going into series General 10
    cbr954rr [fixed] Movie db refresh on changes of nfo and correct spelling of words in titles 2.2 Archive 33
    R MP 2.2 client spielt audio-titel kurz an und springt dann zum nächten Allgemeines Support- und Diskussionsforum 9
    fredco IMDb+ wants Dutch titles! IMDb+ 0
    W Movie edition in title Moving Pictures 2
    Fred Fred TV recording with wrong title 1.19 0
    Alberto83 [Evaluate] {Program Title} is starting Reminders MediaPortal 2 5
    Stubbie Recording TV series by partial title MediaPortal 1 Talk 1
    doskabouter 1.23.0 MatroskaTagInfo uses the wrong casing for tags Bugreports 27
    cbr954rr [Finished] [MP2-801] Support for tag image extraction Archive 7
    CyberSimian DEFINE tags in "References.xml" no longer work MediaPortal 1 2
    Terra IMDB Scraper issue? HTML Tags in results Moving Pictures 2
    CyberSimian Strange behaviour of the VALIGN tag MediaPortal 1 3
    CyberSimian What values is the VISIBLE tag supposed to accept? MediaPortal 1 11
    Similar threads
























    Top Bottom