No OSD info with .ISO rips

Discussion in 'General Support' started by ThaClown, June 20, 2008.

  1. ThaClown

    ThaClown Moderator - Dutch Forums

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    808
    Likes Received:
    26
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Responsive web design specialist
    Location:
    Den Bosch
    Ratings:
    +26 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    TV-Server Version: RC1 SVN-Snapshot:-05-16-2008 23-38h - Revision:19127
    MediaPortal Version: RC1 SVN-Snapshot:-05-16-2008 23-38h - Revision:19127
    MediaPortal Skin: Monochrome 2.0
    Windows Version: Windows XP, sp2
    CPU Type: AMD Athlon 64 X2 3600+
    HDD: 3,5TB: 2x320GB+500GB MobileHDD (HTPC), 2x500GB (server), RAID5 3x500GB (Workstartion)
    Memory: 1GB: 2x 512Mb DDR2 667MHz
    Motherboard: MSI Motherbord K9AGM2-FIH
    Video Card: Club3D HD2400 Pro lowprofile
    Video Card Driver: ATI Catalyst 8.4
    Sound Card: 7.1 with SDIF optical-out (only use 5.1.... Nice DTS!!)
    Sound Card AC3: optical out
    1. TV Card: Floppy FireDTV-C
    1. TV Card Type: DVB-C
    1. TV Card Driver: Digital Everywhere BDA 4.5.N
    MPEG2 Video Codec: FFDShow, Haali Mediasplitter, Quicktime Alternative, Real Alternative
    MPEG2 Audio Codec: FFDShow Audio, AC3 filter
    h.264 Video Codec: PowerDVD 8 Ultra
    Satelite/CableTV Provider: Ziggo (Cable)
    HTPC Case: Silverstone LC11 black (no alot of room but it rocks)
    Cooling: St. AMD Athlon64 cooler, CM Ultra Silent Case Fan
    Power Supply: Silverstone 300W-SST-LC11
    Remote: Logitech MX Air, Microsoft MCE remote & keyboard and Logitech Harmony 525
    TV: Samsung LE40F71B FullHD
    TV - HTPC Connection: DVI-I to HDMI



    I notice that ripped DVD's (Full Disk Mode via the Media Slayer Plugin via DVD Decrypter) do not have any OSD info when i press 'i' during playback...
    In the Movie selectionscreen it has the IMDB info.
    When Deamon Tools is loading the .ISO I lose the IMDB info, how do I stopt this?

    My other DVD rips (not via this plugin) do have OSD info but I ripped them to .VOB in a Video.TS folder....
    This seems to work better, is there any way to rip to .VOB's with this plugin?
    Or to get OSD info when mounting .ISO?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ThaClown

    ThaClown Moderator - Dutch Forums

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    808
    Likes Received:
    26
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Responsive web design specialist
    Location:
    Den Bosch
    Ratings:
    +26 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!