No streaming of content with WMP & My Trailers

Discussion in 'Tips and Tricks' started by dman_lfc, October 10, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dman_lfc
    • Premium Supporter

    dman_lfc Retired Team Member

    Joined:
    July 28, 2004
    Messages:
    1,772
    Likes Received:
    30
    Occupation:
    Sales Manager
    Location:
    UK
    Ratings:
    +30 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    If you start using the My Trailers plugin but the content never streams you may have a problem with WMP.



    Have a look at the log and look for the mms:// reference
    copy the URL and then paste that into WMP and see if it plays.

    If you get this error...
    "Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. In the Open URL dialog, try opening the file usinga different transport protocol (for example, 'http:' or 'rtsp:')"

    Then rename the folder "%USERPROFILE%\local settings\Application Data\Microsoft\Windows Media\10.0".

    That should fix it for you.

    DMAN
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!