NoActiveProtocol | Page 2

Discussion in 'OnlineVideos' started by weekendowel, March 23, 2014.

  1. sunfire7

    sunfire7 Portal Pro

    Joined:
    March 24, 2011
    Messages:
    193
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +46 / 0
    Home Country:
    Mexico Mexico
    Show System Specs
    Noticed this problem as well.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. retarien

    retarien New Member

    Joined:
    January 31, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Same problem here. But if i open the video with windows media player instead of mediaportal, it can be played without a problem.
    To do so, select the youtube video in OnlineVideos, press F9, then 1(Play with) and then 2(Windows Mediaplayer) and select your resolution. I think it is a workaround for the moment.
     
    • Like Like x 4
  4. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Nice, seems to work :) Don't suppose it is possible to default youtube site to play with WMP?
     
  5. ColdFireIce

    ColdFireIce Portal Member

    Joined:
    February 6, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    While this seems to work, its not really a solution. And for me its not working with MP4 (probably a codec setting on my end).
    Last Night 15/18 Videos did not work because of this error.
     
  6. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Yeah it's happening way more frequently for me too. If you read the main OV thread there is some discussion on where the solution is coming from - just no mention of when :)
     
  7. findftp
    • Premium Supporter

    findftp MP Donator

    Joined:
    September 20, 2011
    Messages:
    184
    Likes Received:
    21
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Precision Engineer
    Location:
    Nootdorp
    Ratings:
    +30 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Thumbs up! Nice find!
     
  8. Frank Laczko

    Frank Laczko Portal Member

    Joined:
    February 3, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +3 / 0
    Agreed, nice find, but yes, also does not solve all of the problem since WM has it's own problems at times with some videos as well as not being able to batch play.
     
  9. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Panic over, Georgius has pushed out an update to the filter for HTTPS already. Very nice of him of course.
     
    • Like Like x 2
  10. Frank Laczko

    Frank Laczko Portal Member

    Joined:
    February 3, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +3 / 0
    Where? I don't see it as an update in the extension manager.
     
  11. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
Loading...
Similar Threads - NoActiveProtocol
  1. xfx
    Replies:
    8
    Views:
    1,215

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!