Nova-T & RC2 no good? (1 Viewer)

sd00

Portal Member
October 31, 2004
8
0
England (North East)
Area: Media Portal Setup
MP Version: V2.0 RC2
Skin: (MCE) Default
Windows Version: XP Pro SP2
CPU Type: Sempron 2600
Memory: 512 DDR
Motherboard Chipset: Nforce2
Video Card: NForce2 GF4
Video Card Driver: 6.7.0.2
Video Card Resolution: 1024x768
Video Render Type: cant even get there!
Video Codec Type & Version: cant even get there!
Audio Codec Type & Version: cant even get there!
TV Card: Nova-T PCI 90002
TV Card Type: DVB
TV Card Driver: 88x_2_108_23227


Installed RC2, but couldn't setup Nova-T

OK, installed latest (i could find) drivers for Nova-T (PCI 9002) from...
http://hauppauge.lightpath.net/de/chelsea/88x_2_108_23227_inf.zip


Still got same issues with RC2. If I select 'Nova-T' as the card, then I get an error 'Unable to create Graph for this device'. If I choose S/W card, then no search is performed in the Autotune (sits at 0%)

Anyone?
 

sd00

Portal Member
October 31, 2004
8
0
England (North East)
kamrat said:
I'm running RC2 with a NOVA-T card. No problems at all!

For what it's worth...

Is your card the the same as mine (non philips, PCI 90002)?

Any chance you could tell me what drivers (link) you use for Nova-T?

Are you using .NET 2 Redistributable or SDK?

Anything else?

Cheers.
 

sd00

Portal Member
October 31, 2004
8
0
England (North East)
cheezey said:
I'm using driver version 2.106.23151.0 dated 31/05/2005 and .NET 2.0 redist and all is OK.
Did you have to do any fiddling about - or did it just work?
What do you select when setting up card - Nova-T or S/W Card or H/W card?
Where did you get these drivers?

Any help would e good!

Thanks.
 

sd00

Portal Member
October 31, 2004
8
0
England (North East)
Callifo said:
2.106.23151.0 31/05/2005 with an additional hauppauge patch and mines working fine.

I'm almost certain I responded to this about 10 mins ago - yet no post!!!

Callifo, I recognise your nick, I'm sure our paths have crossed before (perhaps on IRC?)


Anyhoo.

Could you tell me where you got this driver + patch please.

Additionally, do you add the card in MP set-up as Nova-T or S/W card or H/W card?

Cheers, Steve.
 

cheezey

Community Plugin Dev
August 26, 2004
1,560
312
54
West Yorks, UK
Home Country
United Kingdom United Kingdom
sd00 said:
cheezey said:
I'm using driver version 2.106.23151.0 dated 31/05/2005 and .NET 2.0 redist and all is OK.
Did you have to do any fiddling about - or did it just work?
What do you select when setting up card - Nova-T or S/W Card or H/W card?
Where did you get these drivers?

Any help would e good!

Thanks.


No fiddling, I uninstalled 0.2.0.0 RC1, installed 0.2.0.0 RC2, ran configuration.exe to check my settings and hey presto.

novat.jpg


I can't remember where I got the 23151 drivers, I had tested the 23208 drivers a number of months ago but didn't like them so I reverted.
 

Co

New Member
January 18, 2006
2
0
I have Nova-T, RC2, the drivers mentioned above (2.106.23151.0) and 2.0 NET RDK. It finds the tv-card but its all quiet about channels (I checked frequencies from WINTV2000 and still cant find them :/)

Any1 has this same problem?
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom