[Music] - Now playing Screen: Navigation sometimes causes track to skip

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 BETA 1' started by kiwijunglist, February 8, 2010.

  1. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,742
    Likes Received:
    1,416
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,845 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    MediaPortal Version: MP 1.1 + SVN
    MediaPortal Skin: StreamedMP
    Windows Version: XP Pro SP3
    CPU Type: AMD X2 4200+
    HDD: WD 750G + 1500GB
    Memory: 2GB DDR2 800
    Motherboard: Gigabyte GA-MA78GM-S2H REV1.0 (780 Chipset)
    Video Card: Powercolor HD4670 1024MB
    Video Card Driver: ATI CATALYST 9.7
    Sound Card: Realtek Onboard Audio
    Sound Card AC3: SPDIF
    Sound Card Driver: Realtek 2.03
    1. TV Card: HVR2200
    1. TV Card Type: Hybrid DVB-T & Analog
    1. TV Card Driver: HVR-22x0_7_6_1_27086_WHQL
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: PDVD / FFDSHOW
    MPEG2 Audio Codec: FFDSHOW / AC3FILTER
    h.264 Video Codec: PDVD / MPC-HC
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Silverstone LC16M with iMon
    Cooling: Stock
    Power Supply: Evercool
    Remote: HP MCE Compatible Remote/Receiver
    TV: Samsung LCD TV 1920x1080
    TV - HTPC Connection: HDMI

    Often when navigating the now playing screen the track unexpectedly skips forward or backwards. This is even with all my installed plugins disabled. It happens in streamedmp, blue3, maya skins. I notice that in the blue3 skin if you navigate with the down key till your off the screen, you can use left + right to skip the track fwd/back in 30 sec intervals. However this behaviour sometimes happens when i am just navigating the top tracks list, i sometimes also get skipping when i press 'enter' on a top track etc... This behaviour is not always predictable and sometimes its very infrequent. It happens with both the keyboard arrow keys and the mce remote arrow keys.

    Has anyone else noticed this?


     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!