OnlineVideos 2.3.1.0 [2017/05/15] (3 Viewers)

astronaut

MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 9, 2008
    49
    44
    Home Country
    Germany Germany
    @joecrow : Playing HD ARD streams works fine, no audio stutter. I am using the standard MP version with MPUrlSourceSplitter.

    What's weird is that I'm having issues with ZDF only on one PC ("PC1"), the other ("PC2") has much less trouble, however, some specific streams can't be played on the other PC2 as well. I assume that there are two different types of problems, one (on PC1 where no streams work) perhaps settings related, the other (on PC2 where only specific streams don't work) perhaps encryption related? In the second case on PC2, I found lines like

    31-08-2021 20:37:34.385 [33f8] [{FFE0E420-2155-40C1-90F2-F99F7C9E47E3}] [Verbose] Demuxer: FFmpegLog(): demuxer stream: 0, log level: 32, message: 'Opening 'https://zdfvodnone-vh.akamaihd.net/...anet_stuerme_neu_tex.smil/index_229000_a.m3u8' for reading'
    31-08-2021 20:37:34.385 [33f8] [{00000000-0000-0000-0000-000000000000}] [Verbose] FFmpegLogger: LogCallback(): FFmpeg unknown source, log level: 24, message: 'https protocol not found, recompile FFmpeg with openssl, gnutls or securetransport enabled.'

    But I might be completely wrong... Logs are attached from PC2.
     

    Attachments

    • MediaPortal.log
      143.3 KB
    • MediaPortal-Error.log
      376 bytes
    • MPUrlSourceSplitter.log
      1 MB

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,150
    2,397
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    @astronaut : can you get me the mpurlsourcesplitter.log (delete before start test) of your pc2 issue?
    @joecrow : what is weird about it? I know netherlands isn't that far from germany but still... Anyway, do you have the accompanying mpurlsourcesplitter.log of a failure to play something that works in LAV?
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    2,051
    1,437
    Home Country
    Germany Germany
    @joecrow : what is weird about it? I know netherlands isn't that far from germany but still... Anyway, do you have the accompanying mpurlsourcesplitter.log of a failure to play something that works in LAV?
    I am confused :confused: I thought you were saying I was geo-blocked from ZDF???
    Log is attached below.
     

    Attachments

    • MPUrlSourceSplitter.log
      3.7 MB

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,150
    2,397
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Hm, that is indeed strange.
    I see a couple of different urls that were played (some of them are geoblocked here, others do play fine here), and I don't know which one is giving you issues.
    Do you think you can create a logfile with only one (failed) attempt in it?
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,150
    2,397
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    2,051
    1,437
    Home Country
    Germany Germany
    This needs a bit more development from @SilentBob :
    I have been away for a couple of weeks, anyone know what the current status is?
    For me nothing in ZDF Live is working at all (Unspecified error), :( but ARD Live now seems to be working well.:)
    Is that correct?
    UPDATE
    For clarification the above was with MPUrlSourceSplitter enabled. ARD Live plays without audio stutter 1280x720, though BBC still does stutter.
    With the splitter disabled all ZDF Live plays plays fine with audio.
     
    Last edited:

    astronaut

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 9, 2008
    49
    44
    Home Country
    Germany Germany
    For me, the new ARD Mediathek plays flawlessly. ZDF Mediathek works mostly on one machine, on another machine not at all (see post 691). This is with the standard configuration. I assume that ZDF not working at all at one machine is a configuration issue, but I haven't been able to identify the cause yet.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    • Sticky
    Great work and release!! Contrats to all involved developers :):D I installed MP1 initially, but didn’t get along with it. Many things were not intuitive, too frumpy and the gui had hardcoded dependencies to plug-ins, some buttons didn’t work even without a note due to that. Same for player controls, why do I see always play and pause...
    Great work and release!! Contrats to all involved developers :):D I installed MP1 initially, but didn’t get along with it. Many...
    We are proud to present MediaPortal 2.4 MediaPortal 2.4 is a full-blown media center software that addresses most common user...
    Replies
    4
    Views
    598
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose compatibility with almost every new version. And new skins are too 'fancy' for my taste. I use a customized version of the default wide skin with only Videos and TV in the main menu. I use mediaportal for recording...
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose...
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose...
    Replies
    0
    Views
    204
    https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-5078 and added to the next release of MediaPortal
    https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-5078 and added to the next release of MediaPortal
    Hi there, Every now and then, when playing a video no image is rendered. The audio plays fine, but the screen stays black. Not...
    Replies
    49
    Views
    4K
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the next release. We allocate about one month for Pre Release testing. In that time we will only fix bugs, after which comes the final release! Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    0
    Views
    730
    • Sticky
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch Mediaportal log to Debug level [MP1-5082] - Error when MP restart [MP1-5086] - XMLTV Import error - An item with the same key has already been added. Since Pre-Release : [MP1-5089] - MpurlSourceSplitter...
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
    Replies
    0
    Views
    847
    Top Bottom