OnlineVideos 2.3.1.0 [2017/05/15] (2 Viewers)

joecrow

Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    2,015
    1,422
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    For me, the new ARD Mediathek plays flawlessly. ZDF Mediathek works mostly on one machine, on another machine not at all (see post 691). This is with the standard configuration. I assume that ZDF not working at all at one machine is a configuration issue, but I haven't been able to identify the cause yet.
    Strange, for me ZDF Mediatek now seems to be fully functional, all live streams play and all the catchup content I have tried so far also plays well (MP1 and MP2 different PCs).
    With ARD Mediatek though I am still having some live streams play randomly without audio while within a limited testing time others always seem to have audio and 3 Sat never has audio. Typically I see Das Erste often without audio, BR and Arte always with audio and as mentioned earlier 3 Sat never with audio, same problem on both MP1 and MP2 different PCs and regardless of whether MPUrlSourceSplitter is enabled or not (MP1). N.B. 3 Sat is also available in the ZDF Mediatek where it always plays with audio.;)
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose compatibility with almost every new version. And new skins are too 'fancy' for my taste. I use a customized version of the default wide skin with only Videos and TV in the main menu. I use mediaportal for recording...
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose...
    I've been using version 1.2.2.0 for years and have found no need to upgrade to newer version. I hate it that skins loose...
    Replies
    0
    Views
    166
    https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-5078 and added to the next release of MediaPortal
    https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-5078 and added to the next release of MediaPortal
    Hi there, Every now and then, when playing a video no image is rendered. The audio plays fine, but the screen stays black. Not...
    Replies
    49
    Views
    3K
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the next release. We allocate about one month for Pre Release testing. In that time we will only fix bugs, after which comes the final release! Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    0
    Views
    635
    • Sticky
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch Mediaportal log to Debug level [MP1-5082] - Error when MP restart [MP1-5086] - XMLTV Import error - An item with the same key has already been added. Since Pre-Release : [MP1-5089] - MpurlSourceSplitter...
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
    Replies
    0
    Views
    608
    It's very strange, but you can see that it happens. The logic of NSIS is a complete mystery. :)
    It's very strange, but you can see that it happens. The logic of NSIS is a complete mystery. :)
    We have just released MediaPortal 1.28 Summer Breeze Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5053] - TV framerate is not...
    Replies
    12
    Views
    1K
    Top Bottom