Pinnacle PCTV 300i Analogue support not working (1 Viewer)

giovifree

Portal Member
February 7, 2005
39
0
Home Country
Italy Italy
i......
i have tried to use it with rc2 and cvs 16/02/2005 with pinnacle mediacenter 2.11 or 3.40.

when click on add card, card was found but after two second "cannot build graph" two time, looking for error in capture.log and found error mux not found, mux is "Pinnacle MPEG 2 Encoder Multiplexer" control dshow filter in my system and i have only "Pinnacle MPEG 2 Multiplexer", i have change name in capturecarddefinition.xml and restart MPsetup add again a card, card was found and after 10/15 seconds and some noise from hd(it was doing something?) i got again "cannot build graph" i have searching again for error but i see nothing
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Hi :) meanwhile I did some more trials and find also a workaround. I checked the behavior down to Version V1.12. It is all the same issue and it is full reproducable. So no issue with V1.15 only. The tickmark "Grab EPG only for channels on the same Transponder" has no Impact for B2C2 Cards like the Skystar S2 with WDM Drivers...
Hi :) meanwhile I did some more trials and find also a workaround. I checked the behavior down to Version V1.12. It is all the...
MediaPortal Version: 1.15.0 Description Hi, I'm using the Technisat Skystar S2 card in my System, which worked fine using MP1.14...
Replies
23
Views
4K
@mm1352000 I would like to include this, i will prepare branch + jira for it :)
@mm1352000 I would like to include this, i will prepare branch + jira for it :)
-DISCLAIMER- This patch is meant only for users that are having a motorized setup and are having issues with it. If your tuner...
Replies
2
Views
3K
I finally got MediaPortal to work. After multiple attempts, I uninstalled the Hauppauge WinTv 7 software program and got MediaPortal to work. Thank you, Coop
I finally got MediaPortal to work. After multiple attempts, I uninstalled the Hauppauge WinTv 7 software program and got...
I run Windows 7 Professional with Service Pack 1, Intel Pentium 2.8 GHz, and 3.00 GB RAM and 32 bit operating system. I am using a...
Replies
4
Views
2K
Thanks! Yes I read that later, about Channel mapping..I will edit my post for that later tonight. About removing the CI assignments, may be this helps, I do not know, but right now all channels seem to work OK though.
Thanks! Yes I read that later, about Channel mapping..I will edit my post for that later tonight. About removing the CI...
Hi folks, Since I could not find any complete tutorial for the installation of my new Digital Devices (DD) DuoFlex C/C2/T/T2 V3...
Replies
2
Views
4K
Actually I have 2 Ram drives set up already 8GB each. One houses the whole mysql Suite Data and all. with some Crafty scripting and a good working knowledge of DFS and a battery backup to hold the machine for hours I am not worried about losing any data and what i am doing is I have t 2 ram drives are actuallt Image files so ot's...
Actually I have 2 Ram drives set up already 8GB each. One houses the whole mysql Suite Data and all. with some Crafty scripting and...
OK, So here goes, Been fighting a couple of problems but I seem to be down to this one now. Couple of things. Little background...
Replies
11
Views
2K
Top Bottom