Playing WMA Variable Bit Rate (VBR)

Discussion in 'General Support' started by DamnedOne, June 15, 2006.

  1. DamnedOne

    DamnedOne Portal Member

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Location:
    Auckland, New Zealand
    Ratings:
    +0 / 0
    I've noticed that when playing WMA VBR files the "Now Playing" screen does not display any track information.

    MP3's are fine and dandy.



    I've tried various skins with the same result, so I gather it's an MP issue?

    Has anyone else seen this problem?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. DamnedOne

    DamnedOne Portal Member

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Location:
    Auckland, New Zealand
    Ratings:
    +0 / 0
    WMA VBR Solved by....

    ... In MediaPortal - Setup / Music, make sure that the "Load ID3 tags from file..." option is checked. Now all the info displays correctly, along with the correct playing time etc.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!