1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Plugin] EarthTV | Page 2

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by kroko, July 27, 2009.

  1. Helios61
    • Team MediaPortal

    Helios61 Test Group

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,507
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +806 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi kroko!

    I think, you are right! Yesterday something was wrong with my DSL-Connection! Now all is working well!

    Big :D





    Helios
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Ponyriemen
    • Premium Supporter

    Ponyriemen MP Donator

    Joined:
    July 9, 2007
    Messages:
    2,570
    Gender:
    Male
    Location:
    /root/home
    Ratings:
    +111 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    is it able to view Stream from IP Camera at LAN? The Stream ist MJPEG.
    How can i add the Camera and view the Stream?
     
  4. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi Ponyriemen,

    this is only for the earthTV web site. Anyhow there is a plugin you could use:

    Plugin MyStreams

    It should be able to set up the IP from the camera. Of course the codec needs to be installed too.

    Regards
    kroko
     
  5. Ponyriemen
    • Premium Supporter

    Ponyriemen MP Donator

    Joined:
    July 9, 2007
    Messages:
    2,570
    Gender:
    Male
    Location:
    /root/home
    Ratings:
    +111 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    thanks for your quick reply!
    I`ll give that a try and will also test yours, anyway, its an amazing Plugin!

    Bye
     
  6. Ponyriemen
    • Premium Supporter

    Ponyriemen MP Donator

    Joined:
    July 9, 2007
    Messages:
    2,570
    Gender:
    Male
    Location:
    /root/home
    Ratings:
    +111 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    edit:// misses the myEarthTV.xml when i wanna start the Plugin.
    It is also not possible to deinstall, because there are no "uninstall Information"...
     
  7. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi Ponyriemen,

    which skin you are using ? The plugin contains only B3 and B3wide. For other skins you need maybe manual copy the file to your skin.

    Please check the file is under c:\Programme\Team Mediaportal\Mediaportal\Skin\YourSkin\ ( myEarthTv.xml )

    Anyway best would be post your log file here.

    Regards
    kroko
     
  8. Ponyriemen
    • Premium Supporter

    Ponyriemen MP Donator

    Joined:
    July 9, 2007
    Messages:
    2,570
    Gender:
    Male
    Location:
    /root/home
    Ratings:
    +111 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I Am using StreamedMP
    At Installation of the Plugin i disabled BlueWide and BlueWide3, only selected StreamedMP, wich was listed also.
    But there is no "myEarthTV.xml" in ANY Skin Folder now...

    I tried to deinstall the Plugin, but an Error occures "no Deinstallation Informations available" or something.
    I tried also to delete the DLL, but MP dont lets me Install the Plugin again with Blue3-Skin ENABLED, so, that i could copy the XML to StreamedMP Folder...

    Could someone please post the XML File here? :D

    Pony
     
  9. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi Ponyriemen,

    here are the skin files.. :)

    Regards
    kroko
     

    Attached Files:

    • skin.zip
      File size:
      30.6 KB
      Uploaded:
      August 1, 2009
      Views:
      107
  10. tattoozit

    tattoozit Portal Pro

    Joined:
    March 6, 2008
    Messages:
    76
    Ratings:
    +1 / 0
    I realy like this plugin, but it doesnt play continually. constantly buffering, so the video is constantly stopped. any suggestions on how to make this play more smoothly?

    :D

    toozit
     
  11. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi tattoozit,

    I do have two HP Evo D510. One has 1.6 and the other 2.2 P4 processor. Both of them are quite slow comparing with my notebook (dual core). But the streams can be played, just a bit slow. Processor load is about 80% !!! There is nothing I can do since I use the player from their website.

    How is video if you look on the webpage directly ? Same ? I noticed on ont of my htpc I have a onboard gfx card which is much slower then on the other with agp geforce 4.

    Regards
    kroko
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Like Us On Facebook

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!