Problem connecting aMPdroid remote to MPExtended.

Discussion in 'WebService and Mobile Access' started by Ettnamn, November 17, 2012.

  1. Ettnamn

    Ettnamn New Member

    Joined:
    November 17, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi!

    im having problem with the remote part of aMPdroid.

    In MPextender all the links in the "Troubleshout tab" works and I can see and stream movies and tv shows to my phone, on my local network, but I never got the remote to work.

    The ports in the firewall is open, 4322 and 8017, but even if the firewall is off it doesnt work.

    If I use the standard port in aMPdroid it I get "connection can not be established" error message but when I change it to 4322 it says its connected but connection icon stays red. When I click on the remote the icon flash gren and red.

    What have I missed?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. micuzu
    • Premium Supporter

    micuzu MP Donator

    Joined:
    April 25, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Romania Romania
    you must install Wifi Remote plugin. find it in plugin repository.
     
  4. Ettnamn

    Ettnamn New Member

    Joined:
    November 17, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Thanks Ill give it a try! :)
     
  5. colander19876

    colander19876 New Member

    Joined:
    December 15, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Bahrain Bahrain
    Show System Specs
    I have exactly the same issue, but the newest wifi remote plugin is installed. Am playing around for a whole day now.
    ...tried similar ports in wifiremote and mpextended and different... the same with passwords.
    Also i tried out wifi remote demo client with no success.
    I see this thread is a month old ... these are my logs
    Thanks in advance
     
  6. Oxan
    • Team MediaPortal

    Oxan Retired Team Member

    Joined:
    August 29, 2009
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    1,024
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,115 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Did you enable the WifiRemote plugin in the MediaPortal configuration?
     
  7. colander19876

    colander19876 New Member

    Joined:
    December 15, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Bahrain Bahrain
    Show System Specs
    Last edited: December 16, 2012
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!