Problem with ASIO and MyRadio (1 Viewer)

horned_reaper

Test Group
  • Team MediaPortal
  • January 7, 2011
    981
    362
    Munich
    Germany Germany
    Country flag
    Hi,

    in my configuration PureAudio is configured for ASIO output.
    When I play music files and then play radio channels with the MyRadio plugin the sound output hangs. I have to restart MediaPortal to fix this issue. When I play a radio channel first there's no problem. But as soon as audio files are played the radio sound output hangs again.
    When I disable the ASIO output in the PureAudio config there's no problem.

    Did anyone encounter this issue, too?
     

    horned_reaper

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • January 7, 2011
    981
    362
    Munich
    Germany Germany
    Country flag
    AW: Re: Problem with ASIO and MyRadio

    Maybe this is the issue you are experiencing, as well?
    This problem sounds similiar. However in my case the music player (local files) is still working; only the webstream play back (MyRadio) is hanging. And there's no error message in the MediaPortal log file (see attachment)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    F Problems with new install of MP2 Newcomers Forum 3
    A [solved] DiseqC problems after upgrade to 1.25 General Support 12
    M Problems with VFD Display after standby- Futaba DM140GINK Mini Display 0
    R Connection (api) problems with thetvdb.com General 3
    123vak123 [solved] 5008: The problem with scrolling text in the "listcontrol" in 4K General Support 22
    framug 1.24.0 1.25.0 pre : problem with build ? 1.24-1.26 Pre Release 89
    J Problems with 1.24 StreamedMP 19
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    404 [solved] EPG problem after Win10 'upgrade' General Support 1
    framug [EPG] Some problems with DVB EPG Improvement Suggestions 49
    C strange tuner(?) problem TV-Cards 0
    R Problems accessing MySQL database remotely MediaPortal 1 Talk 0
    T [solved] Startup problem General 6
    G Problems with DRR MediaPortal 1 Talk 1
    rsbrux 1.23.0 MPE Manager Problem with LAV Filters Bugreports 2
    S Problem with Remote Control One-for-all Streamer Newcomers Forum 6
    joecrow Default Wide HD Xmas Theme Problem General Support 3
    K Sleep mode problem after formating General Support 2
    P IPTV Channel Problem TV-Server 0
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    nominefi Problem scanning channels. General Support 0
    E Swedish subtitles problem General 2
    G Newb trying MP2, trouble with guide data General 5
    G MP1 TV Server "failed to upgrade the database" using MS Sql Server Installation, configuration support 3
    geotwticher [solved] Fatal Error 0x80070643 during MP2 installation General 7
    Top Bottom