[fixed] - Problem with building installer in SVN 28206

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 RC' started by georgius, September 12, 2011.

  1. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    MediaPortal Version: MP 1.2.0 RC
    MediaPortal Skin: DefaultWide
    Windows Version: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
    CPU Type: Intel Core 2 E6600
    HDD: 2x WD WD3200YS, 320 GB
    Memory: 2x 1024 MB, Kingston
    Motherboard: Foxconn P9657AA-8KS2H
    Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS
    Video Card Driver: 257.21
    Sound Card: Realtek, HDA
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver: 6.1.7600.16385, Microsoft
    1. TV Card:
    1. TV Card Type: DVB-IP
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: MPC - MPEG2 Video Decoder (Gabest)
    MPEG2 Audio Codec: ffdshow Audio Decoder
    h.264 Video Codec: ffdshow DXVA Video Decoder
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote:
    TV:
    TV - HTPC Connection:



    Hi,

    there is problem with building SVN 28206 installer. SVN 28204 is builded correctly. Logs from building installer attached.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mylle

    mylle Portal Pro

    Joined:
    April 14, 2005
    Messages:
    574
    Likes Received:
    54
    Location:
    Denmark
    Ratings:
    +68 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    I cant build either :(
     
  4. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Hi guys

    Some of the team members are working on fixing a problem. You'll have to be a little patient while we sort this out...

    mm
     
    • Like Like x 2
  5. mylle

    mylle Portal Pro

    Joined:
    April 14, 2005
    Messages:
    574
    Likes Received:
    54
    Location:
    Denmark
    Ratings:
    +68 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Working again now. Thanks :)
     
  6. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Hi,

    I have still problem with building installer of TV server. It has problem with DVB-T tunning parameters (especially France, Sweden, Norway and Island). When I delete these tunning parameters, the installer is builded without any problem.

    Error in log file:
    Code (Text):
    1. File: failed opening file "..\..\..\TvEngine3\TVLibrary\TVServer.Base\TuningParameters\dvbt\France.Ales (Ermitage).xml"
    Screenshot from filesystem attached.
     

    Attached Files:

    • problem.png
      problem.png
      File size:
      47.1 KB
      Uploaded:
      September 13, 2011
      Views:
      90
  7. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Yes, as I recall, NSIS doesn't like those characters in the file name. There may be a trick to work around that...
     
  8. SilentException
    • Premium Supporter

    SilentException Retired Team Member

    Joined:
    October 27, 2008
    Messages:
    2,617
    Likes Received:
    1,125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rijeka, Croatia
    Ratings:
    +1,129 / 0
    Home Country:
    Croatia Croatia
    You need to set English for non Unicode programs in regional settings.

    Control Panel -> Region and Language -> Administrative tab -> Language for non-Unicode programs -> Change system locale.

    Or just remove tuning parameters you don't need ;)
     
    • Like Like x 2
  9. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    It works :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!