Problem with first menu

Discussion in 'Aeon' started by lujo, July 18, 2008.

  1. lujo

    lujo Portal Pro

    Joined:
    April 19, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    When I start MediaPortal software i get a blue skin with "TV, movie, pictures ..." sorted vertically. When I press one more time the green button (Microsoft remote) then I get that nice skin with beautiful pictures "TV, movie, pictures ..." sorted horizontally.

    How can I change this so that I only get skin wih horizontally sorted items and a nice pictures?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Avigrace

    Avigrace Portal Pro

    Joined:
    December 13, 2005
    Messages:
    85
    Likes Received:
    3
    Occupation:
    Domain Administrator
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    England England
    Off the top of my head so you'll need to find the right setting yourself.
    Go into the mediaportal configuration for the controller you are using, look at all the button mappings and find the one for the home button. Change it from something like switch home to basic home.

    Like I said that is mostly wrong but should point you in the right direction until someone else can better describe it!
     
  4. lujo

    lujo Portal Pro

    Joined:
    April 19, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    I have switch it to "Home" instead of "Switch home" but now i get only that another menu. Not one with pictures of movies. I can't see button called "Basic Home"....

    [edit] It's is picture what is stored in folder plugins (PL0001.jpg). When I start MediaPortal I see left above "My Plugins". Only plugin what I have is MP-TVSeries plugin.
     
  5. Paranoid Delusion
    • Team MediaPortal

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    MP config\general select use basic home screen.

    Regards
     
  6. lujo

    lujo Portal Pro

    Joined:
    April 19, 2008
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Yes, it is working now. Thank you all.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!