Problem with MCE remote in cvs builds after 28-12? (1 Viewer)

wortelsoft

Portal Pro
May 13, 2005
374
1
46
Rotterdam, The Netherlands
Home Country
Netherlands Netherlands
Area: Media Portal Program
MediaPortal Version: 0.2.0.0 RC2 (2005-12-16)
MediaPortal Skin: X-Mas 2005
Windows Version: Windows XP (SP2)
.NET CLR Version: 2.0.50727
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: ffdshow Audio Decoder
Video Codec: InterVideo NonCSS Video Decoder for Hauppauge
CPU Type: AMD Athlon - 1.2GHz
Memory: 511 MB
Motherboard: 8363-686A
TV Card Model: Hauppauge PVR150MCE
TV Card Type: -
TV Card Driver: -
Video Card Model: Radeon 9550 (128 MB)
Video Card Driver: -
Video Card Resolution: 1280x768
Video Render Type: VMR9
Audio Card Model: Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM)
Audio Card Driver: -
Synopsis::

When using RC2 with cvs 28-12 and 29-12 and maybe 27-12 my MS MCE remote doesn't work properly any more in full screen. The first button I press is send twice. e.g. changing to channel 12 results in a change to 112.
It doesn't happen when changing chanels in the epg.
 

scoop

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 14, 2004
    614
    7
    Hi wortelsoft,

    I noticed the exact same thing with my MCE remote, since a few days.

    Kind regards,
    Michel
     

    mPod

    Portal Pro
    January 26, 2005
    2,084
    3
    Berlin
    Home Country
    Germany Germany
    Yes, this is a known bug and we're working on it. Will be fixed next year. :wink:

    Edit: For now, I hotfixed it in Fullscreen TV. It's available in the next CVS build.
     

    scoop

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 14, 2004
    614
    7
    Hi,

    Fixed as of mediaportal-cvs-12-31-2005--11-36.rar. :D
    Thanks mPod!

    Kind regards,
    Michel
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom