[confirm] - Problem with Radio Autostart

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 ALPHA' started by wolfi_b, January 16, 2011.

  1. wolfi_b
    • Premium Supporter

    wolfi_b MP Donator

    Joined:
    April 10, 2008
    Messages:
    799
    Likes Received:
    38
    Ratings:
    +38 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    MediaPortal Version: MP1.2.0 Alpha
    MediaPortal Skin: Maya
    Windows Version: Windows 7 x86 Ultimate
    CPU Type: AMD Athlon II X2 235e
    HDD: Samsung EcoGreen HD103UI 1TB
    Memory: 4GB DDR3-1333
    Motherboard: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H
    Video Card: onboard Radeon HD4200
    Video Card Driver: Catalyst 10.12
    Sound Card: onboard RTL889A
    Sound Card AC3: optical out
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Digital Everywhere FloppyDTV S2
    1. TV Card Type: DVB-S2
    1. TV Card Driver: 5.7
    2. TV Card: Digital Everywhere FloppyDTV S2
    2. TV Card Type: DVB-S2
    2. TV Card Driver: 5.7
    MPEG2 Video Codec: SAF 5.00 svn101216
    MPEG2 Audio Codec: SAF 5.00 svn101216
    h.264 Video Codec: SAF 5.00 svn101216
    Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2°E
    HTPC Case: Lian-Li PC-C36
    Cooling: Scythe Shuriken
    Power Supply: Fortron FSP250-60GHT
    Remote: Logitech Harmony one; Logitech DiNovo Edge; OrigeanAE IR221
    TV: Toshiba 37Z3030D
    TV - HTPC Connection: HDMI




    Hi

    I have found a bug in MePo 1.2.0 Alpha:

    When you have enabled the Option "When entering the Radio screen: Turn on Radio" and Radio is already running, the channel gets changed if you enter the Radio screen again.
    Maybe the bug depends on this bug: https://forum.team-mediaportal.com/...st-channel-doesnt-work-88899/?highlight=radio and is already fixed, but i can't check because i don't use a current SVN.

    Please have a look at the Logs, first i have started Radio (autoplay OE3), then i have changed to "ROCK ANTENNE". When i re-enter Radio OE3 is played again.

    Regards,
    Wolfgang
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. wolfi_b
    • Premium Supporter

    wolfi_b MP Donator

    Joined:
    April 10, 2008
    Messages:
    799
    Likes Received:
    38
    Ratings:
    +38 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    AW: Problem with Radio Autostart

    Hi,

    is nobody able to reproduce this issue or is it already fixed?

    Regards, Wolfgang
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!