[further infos missing] - Problem with setings in mP Setup video folder

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 BETA' started by tom78, May 22, 2011.

  1. tom78

    tom78 Portal Pro

    Joined:
    August 10, 2007
    Messages:
    149
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    MediaPortal Version: 1.2.0 Beta
    MediaPortal Skin: Standard
    Windows Version: Windows 7 x86 SP 1
    CPU Type: AMD Athlon II X2 235e (2x 2,7GHz)
    HDD: i the future OCZ Vertex 2 60GB + WD20EARS
    Memory: 4GB DDR3 1333 Dual Channel
    Motherboard: Asus M4A88TD-V USB3
    Video Card: ATI HD 4350
    Video Card Driver: Catalyst 11.4
    Sound Card: Onboard
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: TT Budget 1401 S
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2°E
    HTPC Case: Silverstone LC 10 B
    Cooling: Boxed
    Power Supply: BeQuiet Pure Power 300
    Remote: Logitech Harmony 300 & RC6-Receiver
    TV:
    TV - HTPC Connection: S-Video


    Hello.
    i tried to play a video on my USB drive, but this wasn't possible.
    In MP Config i activated the checkbox "USB" with my driveletter H (screenshot 1)
    then i started MP and activated the video-section. there i saw nothing despite of folder view! (screenshot 2)
    in screenshot 3 you can see my folder structure on drive H.
    after changing the setting in MP config from "H:\" to "H:\Filme" (Screenshot 4), i saw the folder struture and files as expected. (screenshot 5)


     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. jameson_uk
    • Team MediaPortal

    jameson_uk Retired Team Member

    Joined:
    January 27, 2005
    Messages:
    7,258
    Likes Received:
    2,228
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Data Warehousing Consultant
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +2,403 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    ummmm something is missing.... oh logs ?????
     
  4. tom78

    tom78 Portal Pro

    Joined:
    August 10, 2007
    Messages:
    149
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Problem with setings in mP Setup video folder

    Sorry, yes, of course, here are the logs.
     
  5. tom78

    tom78 Portal Pro

    Joined:
    August 10, 2007
    Messages:
    149
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Problem with setings in mP Setup video folder

    Ins't anybody able to reproduce this problem? :-(
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!