Problem with wifiremote? (1 Viewer)

TheBatfink

MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 11, 2007
    1,285
    220
    Nottingham
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi. So installed MPExtended and Ampdroid on my Nexus 7. After manually opening the windows firewall (I opened both The port explained in the documentation on the wiki and port 8017) I set up MPExtended.

    The results where as follows..

    I can goto power modes in Ampdroid and start media portal ok.
    I can browse my tvseries in Ampdroid ok.
    I can stream live TV.

    but the remote control doesn't work and play on pc doesn't work. I also notice the scan for clients doesn't work (no clients are ever listed so I input manually).
    Is opening MePo part of wifiremote?! because if it is, why does some things work and some not?

    Incidentally all my media is on a WHS server and none of it will stream. I see the note saying to setup as a different user but how is this achieved? Maybe it is related?

    Thanks.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    R Problem with MP1 and WifiRemote Skins and Plugins Installer (MPEI) 8
    F Problems with new install of MP2 Newcomers Forum 3
    A [solved] DiseqC problems after upgrade to 1.25 General Support 12
    M Problems with VFD Display after standby- Futaba DM140GINK Mini Display 0
    R Connection (api) problems with thetvdb.com General 3
    123vak123 [solved] 5008: The problem with scrolling text in the "listcontrol" in 4K General Support 22
    framug 1.24.0 1.25.0 pre : problem with build ? 1.24-1.26 Pre Release 89
    J Problems with 1.24 StreamedMP 19
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    404 [solved] EPG problem after Win10 'upgrade' General Support 1
    framug [EPG] Some problems with DVB EPG Improvement Suggestions 49
    C strange tuner(?) problem TV-Cards 0
    R Problems accessing MySQL database remotely MediaPortal 1 Talk 0
    T [solved] Startup problem General 6
    G Problems with DRR MediaPortal 1 Talk 1
    rsbrux 1.23.0 MPE Manager Problem with LAV Filters Bugreports 2
    S Problem with Remote Control One-for-all Streamer Newcomers Forum 6
    joecrow Default Wide HD Xmas Theme Problem General Support 3
    K Sleep mode problem after formating General Support 2
    P IPTV Channel Problem TV-Server 0
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    nominefi Problem scanning channels. General Support 0
    E Swedish subtitles problem General 2
    G Newb trying MP2, trouble with guide data General 5
    G MP1 TV Server "failed to upgrade the database" using MS Sql Server Installation, configuration support 3
    Top Bottom