problème .iso (1 Viewer)

toutoune290

Portal Pro
January 27, 2009
294
26
brest
France France
Country flag
bonjour à tous,
depuis quelques temps j'ai un souci récurrent : can't mount scsi !!!
ceci arrive à chaque fois que je veux lire un iso.
j'ai remplacé daemon tools par virtual drive et le problème n'a pas disparu.
auriez-vous déjà rencontré ce problème et auriez-vous une solution ?
merci d'avance.
 

azzuro

Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,360
    4,987
    France - IDF
    France France
    Country flag
    as tu vérifié le type de lecteur dans MP config.
    le mode scsi ne fonctionne pas avec VCD.
    Drive Type
    Daemon Tools Pro supports multiple types of drives, i.e. dt, scsi and ide. The default drive type for all Daemon Tools versions is dt.

    If you use Virtual CloneDrive select the type vcd.
     

    toutoune290

    Portal Pro
    January 27, 2009
    294
    26
    brest
    France France
    Country flag
    bon, dernières nouvelles !!!
    le disque se monte mais ne se lit pas !!
    je n'ai plus le message qui apparait mais la lecture ne se fait pas et bloque MP , Ctrl alt suppr pour sortir !!!
    une autre question : le n° du lecteur, j'ai mis 1 ça devrait le faire ?
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,360
    4,987
    France - IDF
    France France
    Country flag
    cependant toutoune tu n'es pas nouveau, tu n'oublierai pas de fournir quelque-chose pour aider a comprendre ton problème ?
    :p
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    S Problem wit .ISO files in Moving Pictures Moving Pictures 3
    F Problems with new install of MP2 Newcomers Forum 3
    A [solved] DiseqC problems after upgrade to 1.25 General Support 1
    M Problems with VFD Display after standby- Futaba DM140GINK Mini Display 0
    R Connection (api) problems with thetvdb.com General 3
    123vak123 [solved] 5008: The problem with scrolling text in the "listcontrol" in 4K General Support 22
    framug 1.24.0 1.25.0 pre : problem with build ? 1.24 Pre Release 89
    J Problems with 1.24 StreamedMP 19
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    404 [solved] EPG problem after Win10 'upgrade' General Support 1
    framug [EPG] Some problems with DVB EPG Improvement Suggestions 49
    C strange tuner(?) problem TV-Cards 0
    R Problems accessing MySQL database remotely MediaPortal 1 Talk 0
    T [solved] Startup problem General 6
    G Problems with DRR MediaPortal 1 Talk 1
    rsbrux 1.23.0 MPE Manager Problem with LAV Filters Bugreports 2
    S Problem with Remote Control One-for-all Streamer Newcomers Forum 6
    joecrow Default Wide HD Xmas Theme Problem General Support 3
    K Sleep mode problem after formating General Support 2
    P IPTV Channel Problem TV-Server 0
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    nominefi Problem scanning channels. General Support 0
    E Swedish subtitles problem General 2
    G Newb trying MP2, trouble with guide data General 5
    G MP1 TV Server "failed to upgrade the database" using MS Sql Server Installation, configuration support 3
    Top Bottom