Radio Webstreams (1 Viewer)

RCW

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 30, 2007
    28
    1
    Melbourne
    Home Country
    Hi All
    Having a problem setting up Radio.
    When I select radio from the home screen the plugin icons disappear then return, with no radio action.
    I believe I have setup webstreams correctly following the guide in the wiki, but the following the following error is reported in MediaPortal.log

    2013-07-09 21:48:06.898500 [Info.][MPMain(1)]: GUIWindowManager: Could not find window 30

    Window 30 is the id for myradio.xml which definitely does exist!
    The same error occurs regardless of which skin I use so I don't think it is a skin specific issue.

    This is a clean install of 1.3.0 on Windows 7 64 bit.
    I can post all of the debug logs if that will help but I thought someone might have experienced the same thing and have a solution.
    Thanks
    Rob
     

    mm1352000

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 1, 2008
    21,577
    8,224
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    Hello Rob

    Have you disabled the TV or radio plugins in MP?
    I think full logs would be really helpful...

    mm
     

    RCW

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 30, 2007
    28
    1
    Melbourne
    Home Country
    Thanks mm

    You helped me out.
    I had the radio plugin enabled but not the TV.
    Why? I don't know. :unsure:

    Much appreciated.
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom