[confirm] - Random lockups in radio zapping

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 ALPHA' started by sdf, February 27, 2011.

  1. sdf

    sdf Portal Pro

    Joined:
    September 29, 2006
    Messages:
    292
    Likes Received:
    24
    Ratings:
    +36 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    MediaPortal Version: 1.1.6.27618 svn
    It's been a while (I think this bug has always existed) that I experience random lockups in radio zapping.
    If I zap from analog, dvb-s and dvb-t, sometimes I have a mute channel, sometimes an "Activemovie window" (black) opens, without sound.
    Stoppind and choosing another station or changing directly to another station solves the problem.
    This happens randomly, but frequently.
    Attached logs.
    Thank you and bye,
    sdf


     

    Attached Files:

    • tvserver.zip
      File size:
      409.5 KB
      Uploaded:
      February 27, 2011
      Views:
      75
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!