Rc4: Installiert und ken Film abspielbar - lande wieder in der Liste

Discussion in 'Software' started by Ventilator, December 3, 2008.

  1. Ventilator

    Ventilator New Member

    Joined:
    December 3, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hallo Leute,

    habe mir die aktuelle RC4 Version runtergeladen und auf einem ziemlich junfräulichem WinXP SP3 System (keine 2 Wochen alt) installiert.

    MP startet auch und ich kann in meinen Filmordnern navigieren, jedoch wenn ich einen Film anfangen möchte abzuspielen, wird lediglich der Monitor kurz schwarz und das wars dann. Ich lande wieder im Menü.

    OMG, Sorry, kann ich das hier löschen?



    Muss natürlich noch einen Codec installieren (z.B. das aktuelle Xvid1.2), sonst gehts ja nicht.
    VLC birngt ja seine eigenen Codecs mit, sodass ich dachte, daran liegts nicht.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!