Reinstall MP Client only with tv (1 Viewer)

chrik

MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 13, 2008
    160
    20
    Home Country
    Denmark Denmark
    My mediaportal server is running fine I have checked with XBMC, but my mediaportal Client (frontend) stopped working this morning. There Was an error message second after trying to open the program.

    Then I uninstalled The Client only, anfører installed Again, but there is no tv part in MP configuration How to install that part?
     

    chrik

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 13, 2008
    160
    20
    Home Country
    Denmark Denmark
    Tried all settings in the installation dialogues, but in the end of the installatiion before you accept what to install the TV-PLUGIN is listed as already installed, but it is not shown in MP config. What to do to get the installer of MP 1.3.0 Alpha to install the MP -plugin again? Somehow remove the files/code that tells the installer that the TV plugin is installed???

    Hope you´ll help me.
     

    HomeY

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Here's a way i always use:

    1. Download & install 7zip
    2. Right mouseclick on the MediaPortal Setup file -> 7zip -> Open Archive
    3. double click 'deploy' folder
    4. Right mouseclick on 'package-tvengine.exe' -> Copy to... (and select a location to store that file)
    5. Run package-tvengine.exe
    6. Select 'Upgrade' and if asked in the screen that follows, you can check the TvPlugin

    TvPlugin.dll should be in your Program Files Team MediaPortal\MediaPortal\plugins\Windows folder.
     
    Last edited:

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom