Resume Playback with MCE Remote after using the back button ?

Discussion in 'General Support' started by Sarlan19, August 2, 2011.

  1. Sarlan19

    Sarlan19 Portal Member

    Joined:
    January 18, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi all,

    Its probably a noob question but I can't figure it out ! When I press the back button on my MCE Remote Mp goes back to the previous screen (obviously!) but lets the video/music/whatever play in a small window. How do I get back to playing Full screen ?

    This issue is not a very big problem in Mp-Tvseries or Moving Pictures since I can anwser yes at the question "Resume from x:xx" but when using Online Video I have to reload the entire stream and then skip to the section where I was assuming I can skip.

    I hope someone can help.



    Sarlan19


    MediaPortal Version: 1.2
    MediaPortal Skin: Streamed MP
    Windows Version: Win 7 64bits SP 1
    CPU Type: Intel Q6600
    HDD: Several 6TB
    Memory: 4Gb DDR2
    Motherboard: Gigabyte
    Video Card: ATI 5570 Radeon HD
    Sound Card: M-Audio Delta 2496 Audiophile
    TV: Panasonice GT25 50 inch
    TV - HTPC Connection: HDMI / Stereo
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. 1stdead

    1stdead Portal Pro

    Joined:
    February 1, 2008
    Messages:
    1,089
    Likes Received:
    139
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +139 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Normally the red button jumps between fullscreen and small window on a mce remote:)
     
  4. Sarlan19

    Sarlan19 Portal Member

    Joined:
    January 18, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
  5. 1stdead

    1stdead Portal Pro

    Joined:
    February 1, 2008
    Messages:
    1,089
    Likes Received:
    139
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +139 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Yeah, it's only half mce remote ;)

    Sure its possible, just goahead and have a look here:
    Mapping Buttons - MediaPortal Wiki

    Find the red button and you "copy" the same settings to the button you like :)
     
  6. Sarlan19

    Sarlan19 Portal Member

    Joined:
    January 18, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Wow that was easy, I did what you said and it works like a charm !!

    Thanks 1stdead
     
  7. 1stdead

    1stdead Portal Pro

    Joined:
    February 1, 2008
    Messages:
    1,089
    Likes Received:
    139
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +139 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Good, no problem ;)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!