Rewind in Timeshift causes channel hop and loose of Timeshift data :(

Discussion in 'General Support' started by FabWa, February 18, 2012.

  1. FabWa

    FabWa Portal Member

    Joined:
    December 5, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Hallo Community!
    Although struggling to get a flawless version of MP running for the last 5 years i still have some faith! ;)

    Here a problem which drove me mad several times already, hope this issue is known and there is some kind of solution to it:



    When i watch some show and "rewind" using timeshift it happens that MP switches to some other channel.. if i try to "fast-forward" to get back to the show i was watching the buffer seems corrupted.. if MP manages to bring me back to the initial channel i am in Live view again (nothing loaded from buffer and data lost)

    Did anyone experiance this and knows how to solve this issue?

    Thanks!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!