[Pending] Slow RTSP startup causes EOF indication (1 Viewer)

Owlsroost

Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,540
    5,038
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Re: AW: Slow RTSP startup causes EOF indication

    @Owlroost
    i can't finde that patch (graph rebuild) in the patch submission forum?
    It was generated by me in one of the support threads.

    The patch file with both patches included, and a patch file with just the graph rebuild patch are attached.

    EDIT: patches removed because they have a silly bug....

    Tony
     

    sincze

    Portal Pro
    September 18, 2011
    76
    1
    95
    Country flag
    Re: AW: Slow RTSP startup causes EOF indication

    @Owlroost
    i can't finde that patch (graph rebuild) in the patch submission forum?
    It was generated by me in one of the support threads.

    The patch file with both patches included, and a patch file with just the graph rebuild patch are attached.

    Tony
    Stupid question of me, but hoe do I install these 2 patches?
    Download and rename???:sorry:
     

    Owlsroost

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,540
    5,038
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Re: AW: Slow RTSP startup causes EOF indication

    @Owlroost
    i can't finde that patch (graph rebuild) in the patch submission forum?
    It was generated by me in one of the support threads.

    The patch file with both patches included, and a patch file with just the graph rebuild patch are attached.

    Tony
    Stupid question of me, but hoe do I install these 2 patches?
    Download and rename???:sorry:
    The patch files are for people (like disaster123) who compile from source code.

    All you need is the TsReader.ax binary from this post - https://forum.team-mediaportal.com/799803-post7.html - just close MP, unzip it and drop it into C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal (after making a backup copy of the original file).

    Tony
     

    sincze

    Portal Pro
    September 18, 2011
    76
    1
    95
    Country flag
    Hi.

    I did some testing today.

    Replaced tsreader.ax file on my server machine in C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal
    And my client PC C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal

    Rebooted both machines.
    Server machine with MP client is working fine.
    Unfortunately still no playback of live tv and or recordings on the remote wireless MP.

    Log file attached.
     

    Owlsroost

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,540
    5,038
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi.

    I did some testing today.

    Replaced tsreader.ax file on my server machine in C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal
    And my client PC C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal

    Rebooted both machines.
    Server machine with MP client is working fine.
    Unfortunately still no playback of live tv and or recordings on the remote wireless MP.

    Log file attached.
    From the info in your other thread - https://forum.team-mediaportal.com/codecs-external-players-55/remote-client-no-live-tv-playback-recordings-100733/ - this problem started after you re-installed Windows (?) etc on the server.

    I think I'd check the firewall settings etc carefully - RTSP uses both TCP (for setup) and UDP (for video/audio) on various ports.

    Tony
     

    sincze

    Portal Pro
    September 18, 2011
    76
    1
    95
    Country flag
    Hi Tony,


    I thought of that.
    However..... (look at the screenshot) your idea already came to my mind.
    Firewall on server completely disabled.

    Still no streaming.
    Really strange.

    Sandor
     

    Attachments

    disaster123

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,546
    432
    Germany Germany
    Country flag
    AW: Slow RTSP startup causes EOF indication

    OK will wait for patches. Where will you post them?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom