[solved] - spring16 problems

Discussion in 'General' started by hanfmaster, April 25, 2016.

  1. hanfmaster

    hanfmaster Portal Pro

    Joined:
    January 25, 2006
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Location:
    graz
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Hello,
    I installt the spring16 release on top of '15.
    on opening "C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Server\Plugins\SlimTv.Service35\SetupTv\SetupTV.exe" an error pops open.
    tv service could not be found
    Funny thing, I can watch movies and series, but they lags.
    Thx to anyone how can help :)


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ge2301
    • Team MediaPortal

    ge2301 MP2 Design

    Joined:
    January 11, 2014
    Messages:
    6,437
    Likes Received:
    1,589
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Automotive Industry
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +2,390 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    You should use the shortcut on the desktop, which is referring to SlimTV.Service3 directly. Version 3.5 should better not be used at the moment and is also not installed by default.
    At first check, if you have the folder "SlimTV.Service3". If yes, you can delete "SlimTV.Service3.5". After that use the shortcut on desktop or execute the Setuptv.exe in "SlimTV.Service3".
     
  4. hanfmaster

    hanfmaster Portal Pro

    Joined:
    January 25, 2006
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Location:
    graz
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Than i get this error.

    Yes, maybe for the last release, I have manually installed and tried trayed 3.5 .
     

    Attached Files:

  5. Lehmden
    • Premium Supporter

    Lehmden Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2010
    Messages:
    11,948
    Likes Received:
    2,152
    Gender:
    Male
    Location:
    Lehmden
    Ratings:
    +3,636 / 28
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi.
    Indeed none of the TV engines are working if you have installed both. And as told, latest TVE 3.5 is more than 18 month older than the "old" TVE 3.0. No new releases on TVE 3.5 since ages means no sense in trying it at all, until a new release comes out (maybe in another year or two, who knows)...

    Your error message normally appears if you try to run SetupTV.exe and no TV Engine nor MP2 server is running.
     
  6. hanfmaster

    hanfmaster Portal Pro

    Joined:
    January 25, 2006
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Location:
    graz
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    OH OK :confused: thought the 3.5 would me the more advanced one.
    So deleting the 3.5 folder should solve the problem? Is something else to do?

    Edit: Yes it did :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!