Starts Timeshift but video doesnt play... (1 Viewer)

pigboy306

Portal Pro
July 16, 2008
121
2
United Kingdom United Kingdom
Hi,

Pigboy306 were you able to solve this problem? I am experiencing the same with a client - timeshifting starts on the server, but MP on the client freezes when I attempt to view a channel. The EPG displays correctly.

I am running 1.0.1. Both Vista machines (one is 64bit, one is not). I run Norton 360 v 3 on both machines.

UPDATE: This got my streaming working: https://forum.team-mediaportal.com/installation-configuration-support-53/port-1433-blocked-52861/. Although 1.0.1 was a fresh install for the server - I had kept my old version of SQL server installed (this problem may be fixed in completely fresh installs?)

Thanks,

Michael
No never got it working, with my Acer Aspire One, I have no problems with the wifes Laptop though... it is highly annoying i wish i could figure it out...
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
joecool70 Fehlermeldung Error invoking action "Start Timeshift" Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
da3dsoul MP2 Plugin - Getting Started (Directory Tree and Player) Plugin Development 27
BrownGhost Mepo/MediaInfo takes 59 secunds to open library and start play :o( General Support 26
D Getting Started General Support 30
horned_reaper [Music] 5012: Start current music track from the beginning Improvement Suggestions 37
T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on most channels and on recordings from the same channels General Support 20
W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on some channels and on some recordings Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
vvulture UNKNOWN ERROR when starting live TV General Support 6
ajs Trakt error when start with MP crash Trakt 1
F Recording starts at second time only MediaPortal 1 Talk 6
tano_grasa Movie cover not showing when starting a movie aMPed 0
ajs [solved] 4982: Why this error hard stop when Mediaportal start? MediaPortal 1 3
joecrow AMD Radeon Settings app. won't start after hibernation. General Support 0
Icaro Close MP when the external player is started General Support 13
M MP1 stops responding after Starting Plugins General Support 14
P MP2 TV Server crashes when starting - throws error remoting exception General 2
P [solved] MP2 fails to install: "Insufficient privileges to start services" General 11
T MP bricht Videos und Serien beim Start ab. Allgemeines Supportforum 4
D Enhance "wake on lan" feature (on demand, not on start) Feature Requests 6
joecrow No Audio after MP Start/Resume from Sleep General Support 0
K How to start Chrome or other programs MediaPortal 1 Talk 41
R How to I get started with MP2? General 1
squidina [solved] - MediaPortal 1.22 won't start even with new install General Support 4
M App Icon starts Configuration Installation, configuration support 3
Similar threads

























Top Bottom