Strange problem, aMPDroid keeps loading (1 Viewer)

Bruin14

Portal Member
May 5, 2012
7
0
49
Netherlands Netherlands
Hi,

I have a strange problem with aMPDroid (or mpextended, not sure). When selecting TV series or movies the items are not shown. It keeps saying "loading movies" or loading tvseries. When i change de tab to "genres" and return to the home screen and selecting again "tvseries" and switch th tab back to "all" then all series are shown immediately. When i return to the home screen again and switch back to tvseries then again it keeps loading and never displays a list. The same problem happens with movies. However music and tvchannels load fine

Any ideas

btw: The best tool ever....

Thks
Arnold

Added extra info:
Windows 7 64Bits
Asus A500 Tablet
Mediaportal / tvserver 1.2.3
MPextended 0.43
 
Last edited:

Oxan

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 29, 2009
    1,730
    1,124
    Netherlands Netherlands
    Probably aMPdroid problem, moved your thread :)
     

    Bruin14

    Portal Member
    May 5, 2012
    7
    0
    49
    Netherlands Netherlands
    problem is gone now, no idea why. (still think problem is caused by mpextended)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    C strange tuner(?) problem TV-Cards 0
    ajs [fixed] 4936 - Strange behavior of the font in the skin MediaPortal 1 35
    T [Resolved] Strange apostrophe issue My TVSeries 8
    W Strange recording behavior - Schedule shows type once when should be always General Support 1
    CyberSimian Strange behaviour of the VALIGN tag MediaPortal 1 3
    F Problems with new install of MP2 Newcomers Forum 3
    A [solved] DiseqC problems after upgrade to 1.25 General Support 12
    M Problems with VFD Display after standby- Futaba DM140GINK Mini Display 0
    R Connection (api) problems with thetvdb.com General 3
    123vak123 [solved] 5008: The problem with scrolling text in the "listcontrol" in 4K General Support 22
    framug 1.24.0 1.25.0 pre : problem with build ? 1.24-1.26 Pre Release 89
    J Problems with 1.24 StreamedMP 19
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    404 [solved] EPG problem after Win10 'upgrade' General Support 1
    framug [EPG] Some problems with DVB EPG Improvement Suggestions 49
    R Problems accessing MySQL database remotely MediaPortal 1 Talk 0
    T [solved] Startup problem General 6
    G Problems with DRR MediaPortal 1 Talk 1
    rsbrux 1.23.0 MPE Manager Problem with LAV Filters Bugreports 2
    S Problem with Remote Control One-for-all Streamer Newcomers Forum 6
    joecrow Default Wide HD Xmas Theme Problem General Support 3
    K Sleep mode problem after formating General Support 2
    P IPTV Channel Problem TV-Server 0
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    nominefi Problem scanning channels. General Support 0
    Top Bottom