Timeline bugs still present in 0.2.2 (1 Viewer)

2themaxx

Portal Member
April 17, 2007
23
0
United States of America United States of America
TV-Server Version: 0.2
MediaPortal Version: 0.2.2.0
MediaPortal Skin: Blue Two
Windows Version: Window XP Service Pack 2
CPU Type: AMD Sempron 3300+
HDD: Western Digital Caviar 160GB
Memory: 1GB PC 2700 (2x512)
Motherboard: Epox 8KRAI pro
Motherboard Chipset: VIA Apollo KT880 Chipset
Motherboard Bios: Award/Phoenix Bios 6.0
Video Card: ATI Radeon 9600 (128MB)
Video Card Driver: Latest (as of 7 April 2007)
Sound Card: HDA X-Plosion
Sound Card AC3: Optical Out
Sound Card Driver: Latest (as of 7 April 2007)
1. TV Card: Hauppauge Win-TV PVR 250
1. TV Card Type: Analog
1. TV Card Driver: 1.18 and middleware 2.3
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: ATI Video Codec
MPEG2 Audio Codec: MPA Codec
Satelite/CableTV Provider: Time Warner Communications
HTPC Case: Tower ATX
Cooling: Case Fan, HD Fan
Power Supply: House Brand 500W
Remote: Hauppauge 45 Button
TV: Panasonic 27"
TV - HTPC Connection: S-Video

Not a big deal to me, but it appears as if the bugs reported
here and here are still present in 0.2.2 as well. Basically the timeline/OSD program info is wrong after timeshifting over a program boundary in the EPG on the same channel.
I'd also like to mention that I didn't know about the orange color on the timeline until I saw it in the wiki. It never seems to show up for me when zapping or rewinding back, or fast forwarding after commercials. It doesn't really affect me that much, so this classifies more as annoyance than glaring bug for me.
Anyone else seen these issues?
 

Technec

Portal Member
March 21, 2007
35
1
United States of America United States of America
This is still a problem in 0.2.3.0 RC1. Only when using timeshifting does this appear. Is their a bug report for this yet???? Is a fix currently being developed?

SVN - 15568

--Tech
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
catalpa Bug MP2-837 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 2
framug [Approved] Fix Irtrans config bug Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 4
ge2301 Bugs and Improvements Nereus 0
N [Finished] Focus problems - I think I've found the bug MediaPortal 2 30
Scheibes [solved] Kategorisierung der Genres (Bug?) Allgemeines Support- und Diskussionsforum 13
joecrow 3 Bugs in MP 1.21 1.21 5
dcapslock TV Server xmltv IWakeupHandler Bug Television (MyTV frontend and TV-Server) 6
rsbrux Various bugs, some Zombies ;-) 1.20 6
J [solved] Mp 2.2 future bugs General 7
S [MP2-768] Installation Setup Failed - Error 0x80070666 - VC++ 2015/2017 Redist bug 2.2 Archive 19
D MP2.2: Possible bugs 2.2 Archive 20
R Jira bug exposed private server keys at major companies Developer Discussions 1
R Minor bug in recorded TV list Watch / Listen Media 0
P MP2 - V2.1 Bug - Onlinevideos U.S. Amazon Prime Fails to Connect Older releases 5
Rob Hexenmeister ITV Player still not working for me OnlineVideos 2
ratata Non present codecs is still showing... MediaPortal 1 Talk 2
P [solved] TV server no longer saving to NAS - (can still play from NAS) General Support 2
high [Help Me!] Atlassian Fisheye/Crucible still used? Team Lounge 8
N Onscreen keyboard to still accept input from real keyboard Feature Requests 6
el Filou Is Windows Media Player still needed on Windows 10 ? MediaPortal 1 Talk 0
Symphy Still being used? ASIO music player 0
A 1.20 issues still exists in 1.21 pre-release Watch / Listen Media 13
porky996t Still Unable to play Live or Recorded TV General Support 4
Top Bottom