[TV] - Topbar stays visible after zapping

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 BETA 1' started by ggb, September 5, 2009.

  1. ggb

    ggb Portal Member

    Joined:
    January 28, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I istalled the new beta 1.1.0 on windows 7. it is working oke but i have one problem with zapping. When the previous screen has the topbar the topbar stays visible after zapping.



    I'm using xfaxe 1.9 skin. Is there someone else with the same problem?

    TV-Server Version:
    MediaPortal Version: MediaPortal 1.0.4.23491
    MediaPortal Skin: XFace 1.9
    Windows Version: Windows 7 ultimate
    CPU Type: Intel Core 2 Duo 6400
    HDD: Maxtor 1TB
    Memory: 4 gb 800Mhz
    Motherboard: Asus P5Q
    Video Card: Nvidia 8600
    Video Card Driver: Always the latest
    Sound Card: Realtek HD audio
    Sound Card AC3: coaxial out
    Sound Card Driver: Always the latest
    1. TV Card: Floppy Dtv
    1. TV Card Type: DVB-C
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card: Floppy Dtv
    2. TV Card Type: DVB-C
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: PowerDvd
    MPEG2 Audio Codec: ffdshow
    h.264 Video Codec: ffdshow
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: OrigenAE s16T
    Cooling: Zalman
    Power Supply:
    Remote: MCE
    TV: LG
    TV - HTPC Connection: VGA
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Pedernal74

    Pedernal74 Portal Pro

    Joined:
    September 19, 2007
    Messages:
    58
    Likes Received:
    40
    Location:
    Burgos
    Ratings:
    +40 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    Yes, I have the same problem, but I think that it is a skin problem because I tried with Blue3 Wide and Xfactor and doesn't happen.

    Regards
     
  4. ggb

    ggb Portal Member

    Joined:
    January 28, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I tried Blue3 wide but had the same problem there. So i thought it is a new setting in some of the skin xml's
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!