[confirm] TV-Server Upgrade failed (1 Viewer)

glenb83

Portal Pro
April 24, 2009
121
7
Home Country
When attempting to upgrade my 1.3beta to 1.3RC (via teamviewer in case that is an issue?) I got a force close of the tv service during installation and an exception message, which when I closed the install appeared to complete and said the upgrade was successful. Now when I try to go into mediaportal or mpconfig I get the attached error messages. If I try to run the installer again it does not give me the upgrade option, only Fresh Install. Is there a way I can 'manually' copy the necessary files so I can get it working again?

EDIT: I uninstalled TV-Server to try to get it working that way and MP loaded. When I went into config to change from Titan to StreamedMP skin, when I pressed OK I got the attached error.
 

Attachments

  • Fullscreen capture 5022013 92401 PM.jpg
    Fullscreen capture 5022013 92401 PM.jpg
    19.6 KB
  • Fullscreen capture 5022013 92414 PM.jpg
    Fullscreen capture 5022013 92414 PM.jpg
    25.4 KB
  • Fullscreen capture 5022013 101101 PM.jpg
    Fullscreen capture 5022013 101101 PM.jpg
    88.1 KB
Last edited:

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,579
    10,397
    France
    Home Country
    France France
    Can you try to reexecute both installer from your %temp% folder (Temp\MediaPortal Installation\deploy) ?
    It seems that all not files are updated.
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom