Two different fonts on Monochrome, why?

Discussion in 'Monochrome' started by mattwakeman, June 14, 2010.

  1. mattwakeman

    mattwakeman Portal Member

    Joined:
    February 16, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hey there,

    Does anybody know as to why when I have installed (and re-installed and re-installed again) that I have two separate computers running MP 1.4 both of which I have used the MP Extension Installer to add in Monochrome and yet they have different fonts. Out of these two 'down' one is my main htpc but the 'upstairs' one is the one that I prefer.

    I have tried to delete all of the skins and the cache and reinstall and even copied over the skin folder from up to down but nothing that I do makes the downstairs one look like the upstairs one. No huge deal but it is bothering me somewhat.

    Any help would be much appreciated.


     

    Attached Files:

Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!