Forum Unable to add hyperlinks to signature (1 Viewer)

bta489

Portal Pro
March 17, 2013
129
66
Germany Germany
Country flag
Hi,

I had 2 perfectly working hyperlinks in my signature for quite a long time. Now I tried to update my signature with a new one, but it seems that BB-code is not working.
I put the link in the usual URL-brackets, like
Code:
[URL=http://some-random-url.com/]sample text[/URL]
The Preview produces perfectly working links, but after saving the changes all BB-code is gone and just the plain text remains.

The Editor for the signature doesn't offer any button for adding links (whereas the one I'm typing in now does). Here is the signature-Editor:
MPForum_SigEditor.JPG

And here the other one:
MPForum_Editor.JPG


Is this intended behaviour? Was there by any chance a change in the rules for signatures that I missed?
 

mm1352000

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Have you tried using the BB code editor? That's the far right icon on both editors.
     

    bta489

    Portal Pro
    March 17, 2013
    129
    66
    Germany Germany
    Country flag
    I did, but with the same result.

    Edit: I made a screencast and put it in my dropbox: LINK. (.MP4 ~ 2,6 MB)
     
    Last edited:

    bta489

    Portal Pro
    March 17, 2013
    129
    66
    Germany Germany
    Country flag
    Nope...doesn't change anything. :(
    Neither quotation marks nor using Internet Explorer (see how desperate I am :rolleyes:) made any difference. The BB-code is not saved.
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Test. Does my signature have a link?

    [edit: Clearly it works for me. The BB code I used was:
    Code:
    [URL='http://www.google.com']www.google.com[/URL]
    ]
     

    bta489

    Portal Pro
    March 17, 2013
    129
    66
    Germany Germany
    Country flag
    Does my signature have a link?
    I don't see any signature of yours:
    MPForum_mm.JPG
    But I can see links all over the place in other signatures (the fancy ones with the favicon left of the text). Mine worked fine as well in the past. I didn't change anything. I saw they were broken before I tried to add a new one.

    Edit: Can anyone confirm that the signature-editor does indeed not have any buttons for hyperlinks?
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    I don't see any signature of yours:
    That's because I removed the link again after confirming that it worked.

    Here's a screenshot:
    upload_2015-3-4_23-31-28.png
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    P [solved] MP2 new install, 2 x hdhomerun tuners, client on same PC unable to view TV & recordings Newcomers Forum 8
    R [solved] Unable to delete single recording General 2
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    D Unable to install 1.22 on Win 10 Newcomers Forum 9
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    V Unable to stream : 10 General Support 0
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    M Unable to map virtual sent keys in the input device management General 6
    T [solved] "Unable To Play" (Videos) rears it's head again. Logs not possible... WatchDog error attached!! :( General Support 1
    porky996t Still Unable to play Live or Recorded TV General Support 4
    B Unable to play: Live3-0.ts issue General Support 7
    A Unable to play :stream 3 Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    badboyxx Unable to play BD-Iso watch/edit Videos 7
    Steve.Rayner61 TV "Unable to play" on Client - Working until Win 10 Server upgraded to Version 1803 Television (MyTV frontend and TV-Server) 5
    megahorst Unable to delete unseen recording while TV runs in the background 1.19 11
    ajs [WiP] 5030: Add UHD Thumb size to TV Server MediaPortal 1 0
    ajs [fixed] 5029: Add the ability to choose the type of pause for designers in the slideshow MediaPortal 1 4
    P MP 2 - Request to add an additional TV series Filename protocal Feature Requests 0
    raffe How to add 500+ streams? OnlineVideos 1
    T How to add missing buttons IR Server Suite (IRSS) 0
    R [solved] Moving pictures importer wont add files from a removable drive. Is there a work around ? Moving Pictures 8
    cbr954rr Possibillity to add more Movie Folders in Menu General 5
    ajs [solved] 4935: Add string.replace function to Skin engine MediaPortal 1 10
    haaitje Crashes when trying to add lyrics MPTagThat 0
    H Add site to home OnlineVideos 5
    Similar threads

























    Top Bottom