[solved] Unable to play some RecordedTV files.....logs attached (1 Viewer)

tonewheelkev

Portal Pro
February 10, 2012
376
32
Leeds
United Kingdom United Kingdom
Country flag
Hi Folks
....this MP thing gets better and better!

I'm now running 1.10.0.....upgraded on the 26th!
Perhaps this problem relates to the upgrade...just a thought?

Some files in the Recordings folder can be played as normal....but some of 'em return an 'unable to play' message.

Have (hopefully) replicated this error, and included relevant info in the attached files.

Any help would be much appreciated!

Kev
 

mm1352000

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Hello Kev

    Log says that MediaInfo is not able to get the vital info for that file:
    [collapse]
    [2014-12-29 13:31:22,283] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - PlayRecording:\\HTPC\F\Recordings\Coronation Street - ITV HD - 2014-12-24.ts - using rtsp mode:False
    [2014-12-29 13:31:22,298] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: Opening file : \\HTPC\F\Recordings\Coronation Street - ITV HD - 2014-12-24.ts
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: DLL Version : MediaInfoLib - v0.7.69
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: Inspecting media : \\HTPC\F\Recordings\Coronation Street - ITV HD - 2014-12-24.ts
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: Parse speed : 0.3
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: FrameRate : 0
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: Width : 0
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: Height : 0
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: AspectRatio : widescreen
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: VideoCodec : [ ".png" ]
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: Scan type :
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: IsInterlaced : False
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: VideoResolution : SD
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: VideoDuration : 0
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: AudioRate : 0
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: AudioChannels : 0 [ "0.png" ]
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: AudioCodec : [ ".png" ]
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: HasAudio : False
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: HasVideo : False
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: HasSubtitles : False
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: NumSubtitles : 0
    [2014-12-29 13:31:22,361] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - MediaInfoWrapper.MediaInfoWrapper: Closing file : \\HTPC\F\Recordings\Coronation Street - ITV HD - 2014-12-24.ts[/collapse]

    Note the 0 frame rate, width, height etc.

    Are you sure that file path is valid and is accessible to MP?
    Are you sure that file is valid (ie. recorded successfully, not corrupt, not zero-byte file etc.)?

    mm
     

    tonewheelkev

    Portal Pro
    February 10, 2012
    376
    32
    Leeds
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Aaaggghhhhh.....I am such a fool.

    The problem files had been deleted earlier via file explorer.......but titles remain on the MePo side, and I was trying to play these....

    Thanks again.....I'm ashamed of myself.......
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    T [solved] "Unable To Play" (Videos) rears it's head again. Logs not possible... WatchDog error attached!! :( General Support 1
    porky996t Still Unable to play Live or Recorded TV General Support 4
    B Unable to play: Live3-0.ts issue General Support 7
    A Unable to play :stream 3 Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    badboyxx Unable to play BD-Iso watch/edit Videos 7
    Steve.Rayner61 TV "Unable to play" on Client - Working until Win 10 Server upgraded to Version 1803 Television (MyTV frontend and TV-Server) 5
    P [solved] MP2 new install, 2 x hdhomerun tuners, client on same PC unable to view TV & recordings Newcomers Forum 8
    R [solved] Unable to delete single recording General 2
    D Unable to install 1.22 on Win 10 Newcomers Forum 9
    V Unable to stream : 10 General Support 0
    M Unable to map virtual sent keys in the input device management General 6
    joecrow [solved] DVD won't play properly. General Support 3
    M.Hulot MP plays in Internal Blu-ray-Player-mode always first audio stream not the one I chosen in settings General Support 1
    BrownGhost Mepo/MediaInfo takes 59 secunds to open library and start play :o( General Support 26
    I 1.25.0 Videos in HEVC UHD 2160p don't play good watch/edit Videos 8
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not shuffle Fanart Handler 20
    horned_reaper [solved] No Fanart when playing Fanart Handler 115
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not appear immediately after downloading Fanart Handler 272
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    Similar threads

























    Top Bottom