Unable to play Stream 7

Discussion in 'General Support' started by Shadime, December 26, 2012.

  1. Shadime
    • Premium Supporter

    Shadime MP Donator

    Joined:
    June 2, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Show System Specs
    Hi all,

    I have just installed 1.3B on a client (and have 1.3B on Server) and when I try to watch tv or watch recorded tv it comes up with an error unable to play stream. If I go to the TV folder in Videos then I can watch from there. I had no issues when using 1.3A.



    I have attached logs, any help is appreciated.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!