1.15.0 - Uninstall MP1 client removes MP2

Discussion in 'Archive' started by Jay_UK, June 28, 2016.

  1. Jay_UK
    • Team MediaPortal

    Jay_UK Test Group

    Joined:
    October 6, 2009
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    250
    Occupation:
    Enterprise Architect
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +271 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi all,

    I just tried tidying up a client that had both MP1 (1.14) and MP2 (Latest weekly snap) installed. I did a full product uninstall via the control panel.

    To my surprise and annoyance, the MP1 uninstall has removed the MP2 client (but left the service monitor and client launcher - maybe as they are still running).

    I would have expected the MP1 uninstaller (even when you select full product cleanup) to NOT touch the MP2 install.

    Not even sure if this would be classed as a bug?

    Can anyone confirm this action?

    J.


     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!