Unknown Error Occurred

Discussion in '1.0 final and SVN Builds' started by jarroz, January 5, 2009.

  1. jarroz

    jarroz Portal Member

    Joined:
    November 13, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    3
    Occupation:
    IT Consultant
    Location:
    Eindhoven
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    TV-Server Version: 1.0.0.0
    MediaPortal Version: 1.0.0.0
    MediaPortal Skin: Blue3 Wide
    Windows Version: Windows XP Prof. SP3
    CPU Type: Intel PIV 3.0Ghz
    HDD: Maxtor 500GB 7200RPM
    Memory: TakeMS 4.0GB (Dual Channel)
    Motherboard: Intel D945GNT
    Video Card: NVidia GeForce 8600GT
    Video Card Driver: 6.14.11.7824
    Sound Card: Sound Blaster X-Fi Xtreme
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver: 5.12.1.621
    1. TV Card: Digital Everywhere FireDTV
    1. TV Card Type: DVB-S2
    1. TV Card Driver: 5.0.1.0
    2. TV Card: Digital Everywhere FireDTV
    2. TV Card Type: DVB-S2
    2. TV Card Driver: 5.0.1.0
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: FFDShow
    MPEG2 Audio Codec: FFDShow
    h.264 Video Codec: CoreAVC
    Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2/23.5/28.2
    HTPC Case: 19" Server Casing
    Cooling: Artic CPU Cooler + Front Fan
    Power Supply: BeQuit 600Watt
    Remote: Microsoft Remote + Keyboard
    TV: Benq 2400HD
    TV - HTPC Connection: DVI

    I have a problem with a multi-seat installation and changing channels which areon different Transponder frequencies.

    The multi-seat behaviour i can also reproduce with recording 1 channel and watching another channel live.

    I'm using 2 DVB-S Cards with both valid subscription cards, using either card with 1 channel everything works fine.
    When i records 1 channel and watch a different channel on the same Transponder then this works fine, when i try to change to another channel on a different transponder i get an error that i can not start timeshifting (Unknown error occurred).



    I setup Diseqc to use SimpleA for Astra 19.2 and SimpleB for Astra 23.5, both DVB-S Cards are setup exactly the same.

    I tried many different settings for the LNB (e.g. Level AA/Level AB etc.) but i always end up in the same situation.
    Maybe it is not a Media Porrtal (TV-Server) problem but something else! I don't have any idea anymore.

    Is there someone which have the same problem or had.

    Any ideas to solve this would be greatly appreciated.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!